PLAY by Deborah de Luca – 10. 2. 2017.

 

Iako je vest o tome da će Deborah de Luca ponovo nastupiti pred beogradskom publikom “procurela” krajem 2016. godine, došlo je vreme da ovu informaciju i zvanično potvrdimo –  Deborah de Luca će nastupiti 10. februara u Magacin Depou, a karte za događaj su već puštene u prodaju po promo-ceni od 690 dinara. Ne samo da će ova dama koja pred domaćom publikom ima status techno boginje prirediti još jedan set za pamćenje, već će imati i tu čast da otvori potpuno nov serijal žurki namenjen svim ljubiteljima elektronske muzike, a koji će nositi naziv PLAY.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house- a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. Deborah de Luca nije slučajno izabrana za prvo lice koje će nastupiti na PLAY žurci.

Ova talentovana dama svoju harizmu duguje vreloj napuljskoj krvi, koja joj je i otvorila vrata i utrla put do samog vrha svetske techno scene. Iako je želela da postane modni dizajner, vrlo je brzo shvatila da je ono što je zapravo “vuče” noćni život. Želja za muzikom je uskoro spaja sa italijanskim DJ-em i producentom Giuseppe Cennamom, koji je uvodi u svet mikosovanja i produkcije, a ostalo je istorija – Deborah je nastupala u mnogim velikim klubovima širom sveta, producira svoju muziku i važi za jednog od najtraženijih ženskih DJ-eva današnjice. Kaže da je njen stil uvek drugačiji jer stalno uči i iznova se upoznaje i eksperimentiše sa raznim žanrovima elektronske muzike, što je čini prepoznatljivom i unikatnom. U kombinaciji sa atraktivnim izgledom i harizmom ove mlade Italijanke, njena muzika predstavlja praznik za sva čula.

Karte za PLAY by Deborah de Luca se mogu nabaviti po promotivnim cenama od 690 dinara za obične i 1500 dinara za VIP karte, i to na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin shopovima širom zemlje i putem sajta ddtickets.rs.

Možete nas pratiti na Facebooku, gde ćemo svakodnevno objavljivati najnovije informacije o PLAY žurkama.

Avatar photo

Autor: Igor