PLAY by JAY LUMEN

 

Mart je sa razlogom najavljen kao jedan od najburnijih meseci prestoničkog klabinga u poslednjih nekoliko godina – 24. marta PLAY nam dovodi jednog od najboljih producenata i DJ-eva nove generacije Jay Lumena. Verujemo da će svi pravi ljubitelji tech-house zvuka i dobrog rejva čuvati svoju energiju za Magacin depo i Lumenovu magiju.

Deborah de Luca će večeras nastupiti pred prepunim Magacin depoom i predstaviti PLAY koncept beogradskoj publici, a u martu će je za PLAY mix pultom naslediti niko drugi do Jay Lumen, jedno od imena koje su domaći klaberi izrazili želju da vide na nekoj od sledećih PLAY žurki. Lumenu će domaću podršku pružiti Nemanja Vanović, Mancha&Mark Panic i Nexie. Karte za ovaj događaj su već puštene u prodaju po promo ceni od 690 dinara za obične i 1500 dinara za VIP, a mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao I putem sajta www.ddtickets.rs.

Jay Lumen je još jedan primer da smo okruženi izuzetno talentovanim muzičarima – ovaj momak iz Mađarske je kao dete svirao violinu, ali je ubrzo povučen tehnologijom i drugim muzičkim pravcima počeo da „prerađuje“ dela klasične muzike i eksperimentiše sa nekim novim zvukovima. Ljubav prema elektronskoj muzici brzo ga je uvukla u svet produkcije, a ostalo je istojija – Jay do sada ima 9 Top 10 i nekolicine Top 20 traka, koje je izdao za neke od najprestižnijih svetskih etiketa, poput 100% Pure, Suare, Cadenza Records-a, OFF Recordings-a, Drumcode-a, Footwork-a i mnogih drugih. On je bio jedini producent koji je imao 6 pesama u Beatport vrhu u 2010. i 2011. godini, a isti uspeh je ponovio i 2012. kada su se sva njegova izdanja našla u Beatport Top 10. Lumenov stil koketira sa house, techno, tech house i deep house melodijama, dinamičnim ritmovima i pulsirajućim melodijama. Klaberi širom sveta su imali prilike da njegove setove čuju na nekima od najpoznatijih party destinacija u svetu, poput Ibize, Berlina, Londona, Dubaija, pa sve do Indije, Izraela, Amerike ili Kanade. Lumen će svim ljubiteljima dobrih žurki pružiti užitak za sva čula na još jednoj PLAY žurci.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY concept će prvi put predstavite Deborah de Luca, a Jay Lumen će u martu nastaviti niz i upisati se u listu PLAY arista.

Možete nas pratiti na Facebooku, gde ćemo svakodnevno objavljivati najnovije informacije o PLAY žurkama.

Avatar photo

Autor: Igor