PLAY by OXIA – Samo 8 dana do žurke, poslušajte najnoviji remix!

 

Miljenik domaće publike Oxia staje za DJ pult PLAY žurki 22. aprila u Magacin Depou. Kako je do žurke ostalo još samo malo, vreme je da počnemo sa zagrevanjem – Oxia je remiksovao novu traku “Exposure” Stefana Noferinija koji se nalazi u prodaji od 10. aprila. Njegova verzija naslovne trake dobila je karakerističan groove, a ovu napetu tech house verziju možete poslušati u nastavku.

 

 

Olivier Rejmond poznatiji kao Oxia je definitivno jedan od DJ-eva kome se prestonička publika uvek iznova raduje. Ovaj Francuz je počeo da miksuje već sa 15 godina, a da producira već davne 1991. godine. Iz njegovog studia izašli su hitovi “Harmonie”, “Whole Life” ili “Housewife” u kolaboraciji sa Miss Kittin, a legendarni “Domino”, sada već klasik sa preko 17 miliona pregleda samo na YouTube-u, je neizostavna traka na playlisti svakog ozbiljnog DJ-a. Ove godine su remixe za “Domino” uradili legendarni Matador i Frankey & Sandrino i Robag Wruhme pa imate jedinstvenu priliku da staru traku preslušate u nekom novom ruhu. Oxia iza sebe ima dva albuma –“24 HEURES” i “Tides of Mind”, a svoje singlove i remikse izdavao je za Goodlife, Noir Music, Terminal M, Intec i mnoge druge, a 2016. je pokrenuo i svoju etiketu “Diversions Music” kojom, kako joj samo ime kaže, želi da obuhvati najrazličitije varijacije na techno i house teme i da pruži publici zvuk koji je različit, ali ujedno i “muzika koja dodiruje dušu”. Svoj stil opisuje kao “groovy techno” koji karakterišu basovi i poneki prozračni vokal, koji čine odličnu podlogu za ples do zore.

Oni koji još uvek nisu nabavili karte imaju priliku da to urade po specijalnim pogodnostima – u toku je velika akcija po kojoj za svake kupljene 3 karte četvrtu dobijate gratis. Akciju možete iskoristiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, Win Win Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta ddtickets.rs. Cena karata je 990 RSD za obične i 1500 RSD za VIP ulaznice.

Za više informacija pratite naš Facebook event i PLAY stranicu.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. Seriju PLAY žurki otvorila je Deborah de Luca, nastavio je Jay Lumen, a Oxia nastupa na trećoj po redu PLAY žurci.

 

Avatar photo

Autor: Igor