Uskršnji after u KPTM-u i to kakav! Uz Peter Portmana i Calaveru, praznik počinje od 4 AM!

 

Uskršnje jutro, u nedelju 16. aprila u klubu KPTM donosi nam tech house groove uz opasnu ekipu! Calavera&Manya i Peter Portman spremaju vam prazničnu jutarnju vožnju koju nećete zaboraviti, a partijanje počinje već od četiri sata ujutru.

Vladimir Trifunović, deo kultnog dvojca Calavera & Manya jedan je od osnivača popularne Beat organizacije i vrsni DJ i producent. Svoju karijeru započeo je pre više od 15 godina, a od 2012. Udružuje se sa Manyom kako bi zajedno u još većoj meri preneli dobru atmosferu, zajedno sa pozitivinim emocijama i jakom energijom koju su obojica umeli da prepoznaju.

Najveći uticaj na njihv muzički ukus i razvoj karijere pronalazili su u mnogim velikim imenima kao što su Slobodan Trkulja, Hans Zimmer, Daft Punk, David Morales, Kerri Chandler, Masters At Work i mnogi drugi – inspirisani njima njihova muzika upravo se zasnivala na „organskom“ zvuku koji su uveli u house žanr.

Učestvovali su na mnogim festivalima i nastupali u raznim klubovima kao što su Love Fest,  EXIT Festival, Soundlovers Festival, Tube, Mint i mnogi drugi, ali i sarađivali sa izvođačima kao što su John Jogurt, Robbie Taylor, Phill & Dansmore, Freiboitar, Tony Andrus i uspešno promovisali i organzovali svoju izdavačku kuću Mad Mole Music uz redovni nedeljni „Extend The Weekend“ radioshow.

Nakon što je Nemanji Ivanoviću a.k.a. Manyi 2015. Dijagnostikovan redak oblik maligne bolesti, desmoplastični sitnoćelijski sarkom,a za lečenje je bilo neophodno prikupiti novčana sredststva kako bi se omogućilo lečenje u insostranstvu, čitava domaća scena kao i mnogobrojna javnost ujedinila se kako bi pomogla da se spase jedan mladi život. Nažalost, posle velike borbe, Nemanja je preminuo 23. jula prošle godine.

Pamtićemo ga kroz njegov rad, ljubav i muziku kojoj je posvetio svoj život, a Calavera nastavlja da širi ideju zvuka koju su zajedno kao dvojac započeli.

Kada govorimo o talentima u usponu, Peter Portman je ime koje je sve više i više uključeno u svetsku muzičku scenu, ostavši napola u starom i zakoračivši napola u novi zvuk. Stvorivši fuziju energije i emocije, Peter Portman je potvrdio, još u ranom dobu, da može stajati čvrsto na zemlji, ali ipak posedovati i takmičarski duh. 

Jedan od njegovih uspeha je pobeda na regionalnom MTV Adria DJ takmičenju. Takođe, jedan je od finalista Burn Residency takmičenja na Ibici 2016 godine. Vrteći smelo gotovo svaki put iznenađuje publiku na podijumu i istovremeno ih čini zadovoljnim zahvaljujući pažljivom odabiru haus i tehno muzike koja objedinjuje svetsku kulturu kroz nezaboravni zvuk i melodiju. 

Nakon otklanjanja svih prepreka i uplivavanja u svoju muzičku karijeru, Peter Portman zasniva svoje produkcijsko ime iza pseudonima kao sto su Petru i Little P tokom čega jos uvek eksperimentiše sa žanrovima. Kao di-džej, njegove različite tehnike su ga dovele do toga da radi rame uz rame sa Ten Walls, Nick Curly, Philipp Straub, Mene, Bono Goldbaum i mnogim drugim. Njegova najzapaženija izdanja Patent Skillz, Parabola, Neptun City kao i mnoga druga podržana su od strane UMEK, Wax Worx, Sam Paganini, John Belk, Calavera & Manya itd.

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook event-u:

https://www.facebook.com/events/790183997798520/

Avatar photo

Autor: Igor