Kollektiv Turmstrasse – Ilija Djokovic – Nikolica! Zagarantovani Spektakl u Magacin Depou!

 

Od samog početka svoje karijere Kollektiv Turmstrasse se izdvajaju kao jedni od onih artista koji uvek daju više. Ovaj Hamburg/Berlin duo među retkim je izvođačima koji prave i predstavljaju muziku za dušu i telo.

Organizacija Blender se potrudila da i ovo bude jedan od boljih bukinga sezone, tako da Kollektive slušamo 29. aprila u Magacinu Depo uz sjajnu domaću podršku.

Kollektiv Turmstrasse Nikolica Ilija Djokovic Blender Magacin Depo

Njihova zajednička karijera započela je 1998. Kada su se, kako i sami kažu, prepoznali kao jedni od retkih muzičkih nerdova tog vremena. Njihov prodavac prloča, jako verujući u njihov zvuk, podstakao ih je da objave svoju prvu traku “Turmstrasse” za lejbl Electronic Parlament, 2001. godine.

Njihova produkcijska karijera nastavljena je prvim debi albumom “Rebellion der Traumer” kroz koji su predstavili za, tadašnje vreme, potpuno novi zvuk, elektronski melodičan, downtempo ritam sa elegantnim vokalima. Ubrzo su sigli i remixi za velike izdavačke kuće poput Cocoon, Get Physical, Soma, Poker Flat, Soma, Defected, Systematic i Traum, za koje su obradili trake poznatih imena od kojih su neka Trentemoller, Hot Chip i Terry Lee Brown Jnr.

Njihov definitivni highlight nastao je izdanjem “Sry I’m Late” EP-em za veliki Diynamic lejbl sa kojeg se izdvojila traka “Sorry I Am Late” koja je bila jedna od Beatport najprodavanijih pesama 2015., a takođe i kao jedna od top 10 traka cele svetske elektronske scene.

Svojim Live Act nastupima Kollektiv Turmstrasse na emotivnom nivou povezuju svoju muziku sa publikom i svojim prelepim melodijama daju oslonac ritmu.

Domaću podršku ove večri će im pružiti Ilija Djokovic i Nikolica. Karte u pretprodaji možete naći na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima.

Kollektiv Turmsrasse @Official Site @Facebook @SoundCloud
Ilija Djokovic @Facebook @SoundCloud
Nikolica @Mixcloud

Facebook Event

Avatar photo

Autor: Igor