Techno majstor Luigi Madonna stiže na veliku open air žurku Green Love Festivala!


Green Love Festival odlučio je da pauzu između majske i oktobarske žurke “začini” novim letnjim izdanjem pod otvorenim nebom – GREEN AIR žurkom na Novosadskom sajmu 24. JUNA, gde ćemo imati prilike da čujemo jednu od najvećih techno zvezda današnjice, Luigi-ja Madonnu.

Talentovani italijanski producent i DJ, Luigi Madonna započeo je svoju karijeru veoma mlad. Inspiraciju za svoju muziku pronalazio je u radu velikana techno muzike kao što su Jeff Mills, Adam Beyer, Chris Liebing i Joseph Capriati. Kvalitet njegove muzike je brzo prepoznat te od 2008. godine Luigi izdaje muziku za poznate lejblove kao što su Drumcode, Alleanza, Sleaze Records i Plus 8. Debitujući na jednom od “svetih mesta” kada je techno zvuk u pitanju, crpeo je iskustva miksanja svirajući sa legendama elektronskog zvuka kao što su: Joseph Capriati, Ben Sims, Par Grindvik i mnogi drugi.

Prvo izdanje “Submarine” potpisano od strane Structure Records-a, praćeno je važnim saradnjama sa Simplex Records-om, Overdrive Music-om i drugima. Neki od najznačajnijih projekata potpisani su od strane poznate etikete Loose Record, a predstavlja dinamičnu strast prema muzici i beskrajno istraživanje novih zvukova.

Uskoro mnogo više informacija i od samog organizatora o ceni karata, kao i domaćoj podršci koja će uveličati ovaj veliki OPEN AIR GREEN LOVE.
 

Stay Green!

Avatar photo

Autor: Igor