Techno majstor Luigi Madonna stiže na veliku open air žurku Green Love Festivala!

 Techno majstor Luigi Madonna stiže na veliku open air žurku Green Love Festivala!


Green Love Festival odlučio je da pauzu između majske i oktobarske žurke “začini” novim letnjim izdanjem pod otvorenim nebom – GREEN AIR žurkom na Novosadskom sajmu 24. JUNA, gde ćemo imati prilike da čujemo jednu od najvećih techno zvezda današnjice, Luigi-ja Madonnu.

Talentovani italijanski producent i DJ, Luigi Madonna započeo je svoju karijeru veoma mlad. Inspiraciju za svoju muziku pronalazio je u radu velikana techno muzike kao što su Jeff Mills, Adam Beyer, Chris Liebing i Joseph Capriati. Kvalitet njegove muzike je brzo prepoznat te od 2008. godine Luigi izdaje muziku za poznate lejblove kao što su Drumcode, Alleanza, Sleaze Records i Plus 8. Debitujući na jednom od “svetih mesta” kada je techno zvuk u pitanju, crpeo je iskustva miksanja svirajući sa legendama elektronskog zvuka kao što su: Joseph Capriati, Ben Sims, Par Grindvik i mnogi drugi.

Prvo izdanje “Submarine” potpisano od strane Structure Records-a, praćeno je važnim saradnjama sa Simplex Records-om, Overdrive Music-om i drugima. Neki od najznačajnijih projekata potpisani su od strane poznate etikete Loose Record, a predstavlja dinamičnu strast prema muzici i beskrajno istraživanje novih zvukova.

Uskoro mnogo više informacija i od samog organizatora o ceni karata, kao i domaćoj podršci koja će uveličati ovaj veliki OPEN AIR GREEN LOVE.
 

Stay Green!

Avatar photo

Autor: Igor

Postavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Molimo Vas popunite obavezna polja.