Počela prodaja karata za “Hed Kandi” spektakl u crvenom

Pretprodaja karata za jednu od najglamuroznijih svetskih disko žurki “Hed Kendi“, koja će se po drugi put održati u Beogradu 4. aprila u baru “Brankow”, počinje danas (26. mart) po ceni od 1.000 dinara. Očekuje se pravi spektakl pošto je “Hed Kandi” poznat po atraktivnim koreografijama i plesačicama, a na žurku će, pošto se slavi početka proleća, moći da se uđe samo u crvenoj odevnoj kombinaciji.

Prva “Hed Kandi” žurka u Srbiji se održala u decembru prošle godine u “Brankowu”, a dress code je bila bela boja, pošto se parti održao tokom zime. Kako je sada počelo proleće, u znak dočeka ovog godišnjeg doba, pravila “Hed Kandija” nalažu da će u klub moći da se uđe samo u crvenoj odevnoj kombinaciji. Za ovu priliku “Brankow“ će biti specijalno dekorisan, a osim svetlosnih efekata, atraktivne koregrafije i scenografije, nastup “Hed Kendi” ekipe će biti propraćen i senzualnim tačkama seksi plesačica.

Karte za prestižni parti ovog disko seksi brenda iz Londona, koji gostuje po najekskluzivnijim svetskim lokacijama od Majamima i Las Vegasa do Ibize i Barselone, tokom cele pretprodaje koštaće 1.000 dinara. Prodavaće se svakog radnog dana od 10 od 01 sat u baru “Ludost“ u Savamaloj (Karađorđeva 44), dok će na ulazu u klub na dan žurke koštati 1.200 dinara.

U toku večeri imaćemo i jednu premijeru, gosti kluba će imati eksluzivnu priliku da da prvi put u Srbiji probaju koktel “Campari Orange Passion”, koji je tek nedavno predstavljen u i svojoj domovini Italiji. Inače, ovog četvrtka u klubu nastupa DJ Oysha, u petak su Perpetuum mobile i DJ PeDJa, dok su u subotu “Makao” i Dooshan. Sve informacije i rezervacije na 069 83 00 777.

Avatar photo

Autor: Igor