Stiže album Valentina Kanzyania za Cadenzu

Valentino Kanzyani, tajno oružje iz Cadenze poslednjih 12 meseci dokazao je svoj kvalitet sa prva dva EP-a “Love & Gratitude”. Trećim izdanjem u ovoj seriji zaokružuje trilogiju u obliku dva paketa vinyla i CD mixa koji u potpunosti prezentuje Valentinove duboke i zavodljive tonove.

Valentino je oduvek plenio pažnjom svojom pozitivnom energijom, odličnom DJ veštinom i izborom muzike, ubrzo su ga primetili mnogi klaberi istog kova iz svih krajeva sveta pa tako i poznati i prestižni label Cadenza Records, koji je, pored Cocoona, danas možda najznačajnija muzička institucija u onome što nazivamo modernom klupskom/plesnom muzikom.

Album za Cadenzu izlazi 22. aprila, a donosi trake prepune melodičnih deonica, groove-a, hipnotizirajućih momenata, deep house ritmova, minimala i tamnijih paleta zvukova, ponešto vokala, lutajućih baseva i elegantnih žičanih breakova. Slušajući Valentina Kanzyania na Cadenzi dobijate utisak da gledate filmsku premijeru prepunu dramatičnih momenata.

U aprilu, maju i junu Kanzyani je na promotivnoj turneji po Evropi, pa ko zna možda i svrati do Srbije, jer jedan od naših čestih gostiju i veliki prijatelj Marka Nastića.

Avatar photo

Autor: Igor