Objavljeno novo ime koje će gostovati na Love Festivalu u Vrnjačkoj Banji

Love festival ne prestaje da nas oduševljava ove godine, posle objave da će  na festivalu nastupati NICE 7, Butch i Carl Craig, u Vrnjačku Banju stiže Darius Syrossian.

Darius Syrossian dolazi iz Engleske. Po oceni čuvenog RA websajta trenutno spada među 100 najboljih DJ-eva za 2012. godinu a njegova numera My Side Project je na nekoliko online shopova bila među prve tri najprodavanije u protekloj godini. Svoj stil opisuje kratko i jasno kao: True House MusicIako kaže da house ne deli na žanrove, u njegovim setovima je u poslednje vreme najčešće zastupljen veoma dinamični tech house.
Na njega su najviše uticaja imali “gradovi techna” Detroit i Chicago i DJ-evi kao što su Kenny Dope, Danny Tenaglia, Derrick May, DJ Sneak i Carl Craig (koji isto dolazi na Love Festival).

Pogledajte kako je bilo kad je gostovao u klubu The Tube, očekujemo još bolju atmosferu na letnjoj pozornici.

U 2012. godini nominovan za DJ-a koji se najviše probio te godine u Britaniji, jednostavno DJ koji voli da producira i jako mu je bitan takozvani VIBE publike, tako da sigurno od Dariusa očekujemo sjajan nastup ovog leta u Vrnjačkoj Banji.

Linkovi na kojima možete saznati više o njegovoj produkciji i radu:

https://www.beatport.com/en-US/html/content/artist/detail/8420/darius-syrossian
http://soundcloud.com/dariussyrossian
http://www.residentadvisor.net/dj/dariussyrossian
http://vivamusicltd.com/category/vivamusicradio/

Avatar photo

Autor: Igor