POČELA PRODAJA LOKALNIH KARATA ZA SONUS FESTIVAL 2016

 

Jedan od 10 najboljih techno festivala na svetu, koji će se održati od 21. – 25. avgusta na plaži Zrće, započeo je prodaju ulaznica po povlašcenoj ceni za posetioce iz naše, EX YU regije.

Cena festivalske ulaznice za 5 dana i 5 noći festivala iznosi 59 eura i u prodaji su od danas putem online trgovine croatia-tickets.com (http://www.croatia-tickets.com/en/event/sonus-festival-2016). Po povlašcenoj ceni, u nastupu više od 60 međunarodnih izvođača, moći će uživati posetioci iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova.  

Ulaznice je takođe moguće kupiti na 2 rate te oni najbrži mogu ostvariti popust od čak 15% na smeštaj na ostrvu Pagu za vreme trajanja festivala. Za više informacija o ovim pogodnostima, ali i informacijama o programu posetite http://sonus-festival.eu/.

Festival omiljen među ljubiteljima elektronske muzike, održaće se i ove godine u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na ostrvu Pagu gde se očekuje dolazak više desetaka hiljada gostiju iz celog sveta.

U 5 dana i 5 noći festivala očekuje se nastup svetski poznatih DJeva među kojima su zasada najavljeni: Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola, tINI, Jamie Jones, Sam Paganini, Pan-Pot, Tale of Us  i još mnogi drugi svetski poznati izvođači, te kao i prethodnih godina, i regionalni DJevi .

Fotografije potrazite na linku SONUS PRESS PHOTOS

 


Kako se više desetina hiljada ljudi provelo na Sonusu 2015, možete videti ovde. https://www.facebook.com/sonusfestival/videos/933446430063063/

https://www.youtube.com/watch?v=eGI2sAMxyCA

Links:

Prodaja karata: http://www.croatia-tickets.com/en/event/sonus-festival-2016

Web site: http://sonus-festival.eu/

Facebook: https://www.facebook.com/sonusfestival

Instagram: https://www.instagram.com/sonusfestival/

Soundcloud: https://soundcloud.com/sonus-festival

 

Avatar photo

Autor: Igor