Počele su “čuvene” Paris Hilton “Foam & Diamonds” žurke na Ibizi

Pa i to smo zvanično dočekali da počne dugo najavljivana rezidentura Paris Hilton u klubu Amnezija na Ibizi, mi joj nikako nismo mogli da stavimo ispred imena prefiks DJ, jer imamo poštovanja prema ostalim umetnicima, producentima i DJ-evima.
Na snimku ispod možete pogledati njen prvi nastup i odmah se vidi da Paris nije ništa poboljšala svoje umeće miksovanja od prošlogodišnjeg fijaska koji je imala na festivalu u Brazilu i od nas nikad ispred svog imena neće dobiti prefiks DJ.
Ali koliko god mi i svi ostali koji prate EDM scenu gledali umeće DJ-inga, izbor pesama i sve ostale kvalitete treba da ima jedan DJ, mnogo više ima onih koji dolaze samo da bi bili vidjeni i jednostavno da kažu bili smo na žurci na kojoj je Paris Hilton puštala muziku.

Klub je pun “klabera” koji izgleda da stvarno uživaju u njenom nastupu, svima su ruke podignute i svi igraju i prate svaki beat i na kraju definitivno ispada DA JE ZA NEKOG DJ-a ili KLUB MNOGO BITNIJI MARKETING KOJI IMAJU, nego samo znanje i kvalitet nebitno da li se odnosi za DJ-a ili klub.

“Uživajte” u video snimku tj. nastupu PARIS HILTON

Avatar photo

Autor: Igor