Video serijal o Burn DJ takmičenju se nastavlja

Burn Studios objavio je još dve od ukupno osam priča o finalistima takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici. One prate uspeh naše DJ zvezde Lee Dobričić koja je osvojila rezidenturu u klubu Privilege, kao i doživljaje ostalih 17 učesnika, u borbi za ostvarenje životnog sna.

Nakon što je naša Lea Dobričić impresionirala sudije u prvom izazovu i plasirala se u finale, sledi i drugi izazov – remiks trake jednog od superstar DJ mentora, Macea Plexa. 

Epizoda 3:

Sledi i izazov iznenađenja – odabir trake za zalazak Sunca u Cafe Mambo, a pobednik, Mano Andrei iz Rumunije, dobija priliku da odsvira set. 

Epizoda 4:

Da podsetimo, prve dve epizode prikazale su prvi izazov u kom je Lea pobedila i plasirala se u finale, već nakon 24 sata boravka na ostrvu. U nastavku, finaliste očekuje intenzivni program ovog prestižnog DJ takmičenja, koje drugu godinu zaredom organizuje Burn energy drink. Oni će proći kroz ukupno tri izazova, ekskluzivne muzičke radionice sa svetskim DJ zvezdama i iskusiti nezaboravni klabing omiljenog ostrva zabave, a troje najtalentovanijih, među kojima je i Lea, dobiće stalne angažmane u čuvenim klubovima Cafe Mambo, Sankeys i Privilege.

Više informacija na:
www.burn-studios.com
www.facebook.com/BurnEnergy

Avatar photo

Autor: Igor