Počinje prodaja jednodnevnih ulaznica po promo ceni

EXIT R:Evolucija ne može biti potpuna bez učešća svih fanova koji žele da otkriju čari ovogodišnjeg festivala. Zato, od ove godine, EXIT može biti dostupan svima!

Sa ciljem da učini jedinstvenu atmosferu i vrhunske izvođače dostupne svim ljubiteljima festivala koji nisu u mogućnosti da uživaju u čarima petodnevnog provoda u Novom Sadu, prodaja jednodnevnih karata počinje od četvrtka, 16. maja, tačno u podne po neverovatnoj ceni od samo 1990 dinara. Broj ulaznica po ceni od 1990 dinara biće veoma ograničen i organizatori festivala očekuju da će sve biti rasporodate u roku od samo nekoliko dana. Samo najbrži i najuporniji će biti u mogućnosti da rezervišu svoju kartu po ovoj ceni putem sajta gigstix.com.

Nakon što se rasproda ograničeni kontigent karata koje su u prodaji po najnižoj promo ceni, sledeća važeća promotivna cena jednodnevnih ulaznica će iznositi 2490 dinara i važiće takođe samo za ograničeni broj karata. Puna cena jednodnevnih ulaznica u pretprodaji od 2990 dinara biće aktuelna sve do početka samog festivala. Tokom trajanja festivala, cene jednodnevnih ulaznica će biti skuplja, tako da je promotivni period prodaje idealna prilika za sve one kojima je EXIT u srcu da dođu do svoje karte na najlakši način.

Svi zainteresovani posetioci EXIT-a, i oni iskusni, kao i oni kojima će ovo biti prvo festivalsko leto na Petrovaradinskoj tvrđavi, do jednodnevnih ulaznica mogu doći samo putem sajta gigstix.com.

Ovogodišnji EXIT trajaće od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. U sklopu EXIT R:Evolucije  najavljen  je  i  nulti  dan,  čiji  će  detaljan  koncept  ostati  iznenađenje  sve  do početka  juna.  Učešće  na  EXITu  2013  potvrdili  su  legendarni  Thom  Yorke  sa  svojim novim sastavom Atoms For Peace, reper Snoop Dogg koji će se na glavnoj bini festival sukobiti sa svojim novim alterm egom,  rege lavom Snoop Lionom, legende EXIT-a The Prodigy  dolaze  o  okviru  putujućeg  Warriors  Dance  spektakla,  CeeLo  Green  osvojiće srca  publike  svojim  hitovima  i fenomenalnim  glasom, Bloc Party  će  prašiti  gitare,  a  na Dance Areni će zoru sa posetiocima dočekati majstori elektronske muzike Fatboy Slim, Dubfire, Jeff Mills, najbolji DJ sveta za 2012 Seth Troxler, Eric Prydz i mnogi drugi, a još 600 drugih izvođača na 20 festivalskih bina će učiniti ovo leto posebnim.

Avatar photo

Autor: Igor