Bar “Brankow”: Zagrevanje za “Depeche mode”

Nastupom sastava “The Gift”, jednog od najautentičnijih tribjut bendova čuvenih “Depeche mode”, u četvrtak (16.05) će se u baru “Brankow“ održati zagrevanje za dugo čekani koncert Dave Gahana i kompanije 19. maja na Ušću. Svečano otvaranje jedne od najlepših letnjih bašti u gradu zakazano je za 23. maj, od kada će “Brankow” funkcionisati i kao Sushi & Cocktails bar.
 
“Depeche mode” tribjut bend – “The Gift“ je prepoznatljiv po veoma atraktivnom nastupu i ekscentričnom ponašanju članova benda na bini. Zato će u četvrtak svi fanovi ove grupe imati priliku da  malo “obnove gradivo” i pred koncert na Ušću uživo čuju “Enjoy the silence”, “Personal Jesus”, “Just can’t get enough”, “It’s No Good”, “Strangelove” i druge hitove.
 

Prenećemo autentičnu harizmu koju Dave Gahan i ekipa imaju na bini, a senzualan ambijent “Brankowa” će dodatno dočarati nastup. Mi na neki način živimo podvojene živote, pošto pola života, to jest onaj deo koji provodimo na sceni, dišemo kao pravi “Depeche mode”. Naš zadatak je da ljudi to veče čuju “Depeche mode” i lepo se provedu i uvereni smo da će tako i biti – kaže pevač Jovan Matić.
 
Dave Gahan, odnosno pevač Jovan Matić živeo je u Londonu poslednje četiri godine. Zato će ovo će biti veoma retka prilika da se “The Gift“ posle nastupa na “Beer festu” 2009. i serije koncerata u Hrvatskoj pred gostovanje “Depeche mode“ 2010. godine, čuju u Beogradu, ali i uopšte.
 
U petak će u “Brankowu” nastupiti “Loco bend” i DJ PeDJa, u subotu je trojka Peppe, Oysha i Dooshan, dok nas sledećeg četvrtka (23.05) čeka i veliko otvaranje letnje bašte “Brankowa”. Sa otvaranjem ove “zelene oaze” u samom centru grada jedan od najpopularnijih beogradskih klubova prelazi na letnji sistem rada, od kada će početi da funkuoniše i kao Sushi bar.

Avatar photo

Autor: Igor