Tehno spektakl 17. maja otvara Baštu SC: Marco Bailey, Tom Hades & Petar Dundov

Belgijanac Marco Bailey, koji već dve decenije spada u sam krem svetske tehno scene, nastupiće 17. maja na velikoj “Heineken Lucky Records Showcase” žurci na otvaranju bašte Sava centra. Ovo će biti prvi veliki open air parti u gradu, a podrška su autor legendarne himne festivala “I Love Techno” Tom Hades i jedan od najboljih hrvatskih DJ-eva Petar Dundov.

Marco Bailey, veteran belgijskog tehno zvuka je na velikoj svetskoj turneji povodom novog studijskog albuma „High Volume“, koji će ovom prilikom predstaviti i u Beogradu. Bailey se već dugo svrstava u Ligu najkvalitetnijih imena na andergraund DJ sceni, čija izdanja redovno dospevaju na liste drugih velikana poput Carl Cox-a, Laurent Garnier-a i Sven Vath-a, čime dodatno, iz godine u godinu, potvrđuje svoj neosporni talenat.

Na “Heineken Lucky Records Showcase” partiju miks pult će deliti sa najkvalitetnijim techno producentom i DJ-em iz Hrvatske, Petrom Dundovim. On će ovom prilikom imati svoj prvi live nastup u Srbiji, pa se očekuje da ovo svakako bude jedan od njegovih nadprosečnih setova. Tom Hades je čovek koji je 2001. godine uradio legendarnu himnu čuvenog festivala “I Love Techno”, čime se i probio na sceni. Međutim, posle je kvalitet dokazao i sa nizom velikih samostalnih izdanja i koprodukcija sa sjajnim Marcom Bailey-em, kao i čestim gostovanjima po celom svetu.

Podrška su i Milenko b2b Brajan, kao i DJ Speedy. Zahvaljujući njemu i njegovom “Lucky recordsu“ u Beograd su dolazila imena kao što su Adam Beyer, Cristian Varela, Marco Bailey i Mauro Picotto. Nedavno je izbacio i singl za poznati Pornographic Recordings (Wet Nurse), iza koga stoji upravo Cristian Varela.
Prvi kontigent karata po povlašćenoj ceni od 650 dinara je rasprodat u rekordnom roku. Trenutna pretprodajna cena je 850 dinara, dok će na dan žurke ulaznice koštati 1.000 dinara.
Ulaznice se mogu kupiti u Bilet Servisu, Beogradskoj Areni, TC Ušće (Info pult), Domu Omladine, Domu Sindikata i knjižarama “Vulkan” i “Delfi”. Online prodaja i naručivanje karata preko sajtova.

Avatar photo

Autor: Igor