“Belgian waffle” za kraj sezone, vidimo se na jesen!!

Velikom žurkom na kojoj će nastupiti jedan od najsvestranijih i najaktivnijih begijskih DJ-eva Hermanez i duo Dejan Milićević i Marko Milosavljević klub „The Tube“ će u petak (17.05) zatvoriti svoju šestu sezonu. U sezoni za nama “The Tube” je još jednom potvrdio status “hrama klabinga”, ugostivši neka od najvećih imena svetske elektronske scene kao što su Adam Beyer, Derrick May, Eddie Richards, Terry Francis, Anja Schneider, Ben Clock…

DJ Hermanez kome  je pravo ime Michael Coninx, a nosi i nadimak “Belgian waffle”, veoma vešto koketira sa tehnom, tek-hausom i hausom. U svojim setovima dotiče različite sfere elektronske muzike, tako da od njega možemo očekivati i tribal tech, lagani i melodičan tehno, kao i pravo tehno prašenje. Isto veče za pultom će biti Marko Milosavljević i Dejan Milićević, koji je ove godine već imao nekoliko nezoboravnih nastupa u klubu “The Tube”. Ovo će zato i Milićeviću biti lepa prilika da stavi tačku na još jednu uspešnu sezonu, a ulaz u petak će kao poklon vernim “tjuberima” biti slobodan.

U proteklih šest meseci klub “The Tube” je još jednom opravdao status “hrama klabinga”, ustoličivši se kao mesto koje je uvek u toku sa trendovima na svetskoj DJ pozornici. Osim jednog od najboljih tehno DJ-eva na svetu Adama Beyera, ove sezone za pultom kluba “The Tube” su bile i legende Detroita Derrick May i Rolando, kao i “roditelji” tek hausa Eddie Richards i Terry Francis. Takođe, veoma zapažene nastupe imali su i Ben Clock i Marcel Dettmann, zaštitni znakovi berlinskog kluba “Berghain” koji se smatra za nezvaničnu prestonicu underground DJ kulture, „princeza“ novog nemačkog deep house talasa i osnivačica čuvenog berlinskog lejbla „Mobilee” Anja Schneider, “kum” francuske techno muzike Oxia, Delano Smith, Steffi, Hot Since 82..

Avatar photo

Autor: Igor