Počinje prodaja karata za Lovefest

Vrnjačka Banja, 16. maj 2013. – Prodaja ulaznica za muzički i omladinski festival „Lovefest“, koji će ove godine biti održan od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji počela je u četvrtak 16. maja. Prvobitna cena za ograničeni broj karata biće 999 dinara, a organizatori očekuju da će prvi kontigent biti rasprodat za samo nekoliko dana.

Najbrži posetioci imaće jedinstvenu priliku da do svoje Lovefest ulaznice dođu sa popustom od 50 odsto u odnosu na punu cenu paketa. Posle promotivnog perioda karte za festival u Vrnjačkoj Banji koštaće 1299, a zatim 1599 dinara. Pred početak festivala cena karte za tri festivalska dana biće 1899 dinara, a posetioci će moći da kupe ulaznice u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.

Tokom tri festivalske noći publici će se predstaviti i neki od najpoznatijih izvođača elektronske muzike među kojima su legenda detroitske DJ scene Carl Craig, italijanski DJ Butch, holandski dvojac Detroit Swindle, kao i Darius Syrossian i NiCe7.  Prvi dan Lovefest-a biće rezervisan za promociju domaće muzičke scene, a osim nastupa grupa ZAA i Stray Dogg, zvezde večeri biće popularni bosanski sastav Dubioza Kolektiv.

Ovogodišnji omladinski festival „Lovefest“ biće održan u okviru 10 zona na 11 lokacija u centru Vrnjačke Banje. Osim muzičke, festival će imati još devet zona i time nastaviti projekat razvoja omladinskog aktivizma i promocije mladih u centralnoj Srbiji. Tako će svi posetioci Cinema zone imati priliku da pogledaju studentske filmove mladih učesnika koji prođu Lovefest konkurs. Publika će tokom dana moći da poseti izložbu fotografija i radova mladih umetnika na Photo i Graffiti zonama, ali i da se edukuje u okviru Workshop i Eko radionica. Najmlađi posetioci festivala moći će da se igraju i uživaju sa vršnjacima na Kids zoni u okviru koje će biti organizovani i brojni programi za mališane. Za sve one koji žele da se bave sportom na raspolaganju će biti Street Basket i Extreme zone.

Festivalska publika će imati priliku da rezerviše i svoje mesto u „Lovefest“ kampu, koji će biti smešten u blizini jezera u centru Vrnjačke Banje.

 

Avatar photo

Autor: Igor