ULAZNICE NA RATE ZA EXIT PRODATE PRE ROKA OD DANAS DODATNI KONTIGENT U FILIJALAMA OTP BANKE!

Zbog velikog interesovanja za akciju „U tvom ritmu“ EXIT festivala i OTP banke, putem koje je omogućena kupovina festivalske karte na rate, rok za kupovinu ovih ulaznica je produžen do 20. maja. Predviđena količina karata je prodata i pre roka, odnosno pre 17. maja, te mnogi  juče nisu mogli doći do njih.

Obaveštavamo sve ljubitelje EXIT-a da će danas biti poslata dodatna količina karata u ekspoziture OTP banke i da će do 20. maja  biti obezbeđena dovoljna količina ulaznica za sve koji nisu stigli da počnu sa otplaćivanjem svoje karte na vreme. Podsećamo da je dovoljno da se u bilo kojoj filijali OTP banke besplatno otvori namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica po ceni od 5.990 dinara koje se mogu otplaćivati na rate, željenim tempom, do 1. jula. Pri otvaranju računa treba da se uplati najmanje 1.500 dinara za rezervaciju kompleta ulaznica, a ostatak se otplaćuje u ratama od 500 ili više dinara, bez kamate, u ritmu koji odgovara kupcu karata. Ne propustite priliku da kupite svoju kartu po povoljnim uslovima i uživate u svojevrsnoj R:Evoluciji!

Podsećamo i da je od danas, tačno u podne počela prodaja jednodnevnih ulaznica za EXIT festival po neverovatnoj ceni od samo 1990 dinara. Broj ulaznica po ceni od 1990 dinara biće veoma ograničen i organizatori festivala očekuju da će sve biti rasporodate u roku od samo nekoliko dana. Samo najbrži i najuporniji će biti u mogućnosti da rezervišu svoju kartu po ovoj ceni putem sajta gigstix.com.

Avatar photo

Autor: Igor