Počinje prodaja ulaznica za Robija Vilijamsa, a najbrže fanove pored najbolje cene čeka i Afterparty!

 

Ulaznice za koncert Robija Vilijamsa uz prateća iznenađenja za najbrže fanove biće dostupne već u nedelju 5. aprila od 17 časova samo na blagajni Eventima, na 2. spratu šoping centra Ušće, u svim kategorijama uz poklon cenu za Parter od 3390 dinara! Dan posle, od 10 časova u ponedeljak 6.aprila kreće i zvanična prodaja ulaznica na blagajnama i putem sajta Eventima u celoj Srbiji i širom Evrope. Prodaja ulaznica po poklon ceni trajaće najkasnije do četvrtka 9. jula, odnosno i kraće, do isteka ograničenog kontigenta ovih ulaznica.

U duhu turneje „Let Me Entertain You“, prvih 100 kupaca koji dođu do blagajne Eventima u Ušču 5. aprila od 17 časova dobiće pozivnicu za specijalni „afterparty“ koji će biti održan odmah posle koncerta na Ušću! Takođe, prvih 300 kupaca dobiće i zabavne maske sa likom Robija Vilijamsa! Fanovima se preporučuje da na vreme obezbede svoje ulaznice, jer je interesovanje za beogradski koncert izuzetno veliko, kako u Srbiji, tako i u regionu, dok je kapacitet koncerta ograničen na samo 30.000 ljudi. Kako javljaju iz zvanične prodajne mreže Eventim, njihov kol centar doživeo je nezapamćen broj poziva u poslednjih 48 sati, te se očekuje da određene zone budu brzo rasprodate.

Ulaznice za spektakl na Ušću podeljene su po zonama, kao što su Parter A po ceni od 4990, odnosno Parter B po sledećoj, redovnoj ceni od 3990 dinara (poklon cena od 3390 dinara do 9. jula). Fan pit košta 5990 dinara, dok najverniji fanovi imaju posebnu zonu uz pistu po kojoj hoda Vilijams, po ceni od 6.990 dinara, koliko koštaju najjeftinije ulaznice u Rimu, Atini ili Budimpešti! Za one koji preferiraju sedenje, na raspolaganju su ulaznice za tribine po ceni od 5.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za Lounge platformu je 12.000, a mesto u Gold separeima 24.000 dinara.

Posle sastanka najbržih fanova u nedelju, „petog u pet“ u šoping centru Ušće, zvanična prodaja ulaznica za prvi veliki spektakl ovog tipa posle koncerata Madonne i Rolling Stonsa, kreće u ponedeljak 6. aprila, na svim blagajnama u Srbiji i putem sajta prodajne mreže Eventim.

www.robbiewilliams.rs

www.eventim.rs

Zvanična event stranica:

www.facebook.com/events/340701939474319

Avatar photo

Autor: Igor