Sjajni Mirko Lazarević i Serial ove subote u klubu MOVED u Novom Sadu!

 

Mirko Lazarević je jedan od iskusnijih aktera domaće tehno scene. Živi u Beogradu.
Prva žurka kojom je započeo karijeru bila je 1997. godine u Omenu sa čuvenom DJ Slavkom, koja mu je na samom početku pomagala da razvije tehničke skilove. U poslednje vreme beogradska publika slušala je DJeve koje je Mirko doveo u Beograd, uključujući imena poput Oscar Mulero, Xhin, Ness, Mary Velo, Hector Oaks, Tommy Declerque, Marco Dassi i mnoga druga. Poslednjih godinu dana radi u tandemu sa Božom Podunavcem zbog kojeg je zavoleo tehno zvuk 90.tih. Takodje aktivno radi i na Power Source Music eventima u okviru kojih dovodi svetski poznata imena underground techno scene koja drugačije ne bismo imali priliku da čujemo.

https://www.facebook.com/pages/DJ-Mirko-Lazarevic/222838120370

Serial aka Garofalo su pseudonimi koji predstavljaju dvije različite muzičke strane jednog artista koji živi u Bijeljini i DJingom se bavi više od 5 godina. Sa jedne strane voli da pusta underground Techno zvuk po kojem je prepoznatljiv dok sa druge strane duboke progresivne melodije.

Do sada je nastupao širom regije sa imenima kao što su Faktor X, Adwarf, Forest People, Sinisa Lukic, Miroslav Pavlović, Locust, Daniel Fritz, Daniel Savić, Milan Bogdanović, Mtech, Alex Bex, Luka Vuković & Ivan Radojević i mnogi drugi.

Vodio je emisiju Freaks Show na Fnoob radiju 2009. godine gdje je ugostio mnoge poznate DJeve: Steve Parker, Alan Fitzpatrick, Fidelty KastrowDvije godine uzastopno je prošao na takmičenju za EXIT muzičku konferenciju 2010/11. gdje je imao master-class sa Josh Wink, Tim Exile, Laidback Luke, Moderat, Jonty Skruf…

Svoj prvi EP “Parallelo” je potpisao 2013. za Portugalsku izdavačku kuću Materia Nigra za koju sprema i nova izdanja.

Dok je 2014. godina obiljezila njegov najveći nastup na BiH Beerfestu pred četverocifrenom publikom.

http://facebook.com/serial25


Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor