The Prodigy ruše rekorde još od vremena Bitlsa!

 

Svetski muzički giganti The Prodigy, koji će premijerno nastupiti u Crnoj Gori u okviru Exit Avanture i Sea Dance festivala 15. jula na Jazu, uspeli su da obore još jedan rekord!

Novi album „The Day is my Enemy“, objavljen 30. marta, šesti je uzastopni na prvom mestu britanske liste albuma, što još nijednom bendu osim Bitlsa nije pošlo za rukom! Liverlpulske bube imaju sedam u nizu, dok su The Prodigy iza sebe ostavili i Arctic Monkeys koji imaju pet. U četvrt veka dugoj muzičkoj karijeri, The Prodigy su prodali više od 25 miliona albuma, a njihovi spektakularni koncerti su prepoznatljivi po neverovatnoj euforiji koju nose. U sklopu svetske turneje, premijerni nastup na Jazu za The Prodigy u okviru Exit Avanture, ujedno je svetska ekskluziva za Balkan, jer će ove godine nastupati samo na odabranim, najvećim evropskim i svetskim festivalima.

Nakon izlaska albuma prošle nedelje, The Prodigy su na nekoliko najvažnijih londonskih objekata u projektovali zaštitni znak albuma, lisicu. Ona se čak našla na zgradi britanskog Parlamenta i na železničkoj stanici Shoreditch u istočnom Londonu, te na Batterse elektrani. Svetski muzički mediji su jednoglasni da se radi o jednom od najboljih albuma današnjice, pa tako američki magazin Billboard piše: „Album snažno prkosi popularnom EDM zvuku koji se pušta na radio stanicama. U tom smsilu, Howlett i ostali članovi benda pokazali su dosljednost i istrajnost. ” Pitchfork potvrđuje da Prodigy i dalje zvuče jedinstveno, dok Diffuser magazin kaže da su „Howlett i bend stvorili muzičku adrenalinsku bombu“.

OTPočni Exit Avanturu, uz OTPlatu karte na rate!

Svi ljubitelji Exit festivala i ove godine imaju mogućnost da u bilo kojoj filijali OTP banke, do 16. maja, besplatno otvore namenski račun za kupovinu ulaznica po ceni od 5.990 dinara za Exit i po 6.990 dinara za Exit Avanturu (Exit + Sea Dance). Nakon otvaranja računa, neophodno je uplatiti minimalno 1.300 dinara za rezervaciju ulaznice, posle čega kupci OTPlaćuju rate, sve do 30. juna! Rate od 500 ili više dinara, bez kamate, OTPlaćuju se u ritmu koji fanovima Exita najviše odgovara, kada i koliko požele! Call centar OTP banke je 0700 480 400 ili 021/4800 400, a više detalja može se pronaći na www.otpbanka.rs i www.exitfest.org. Paketi koji sadrže Exit ulaznicu i smeštaj u Novom Sadu, mogu se nabaviti na sajtu www.exittrip.org već od 7990 dinara, a cene festivalskog letovanja od 7. do 20. jula u okviru Exit Avanture, počinju već od 99 evra!

Avatar photo

Autor: Igor