Ove subote konačno Green Bass festival!

 

Nakon sjajne prve Green Love žurke o kojoj se i dalje priča, organizacija Respect DJ’s pripremila je pravu poslasticu za ljubitelje hip hop i drum and bass muzike.

GREEN BASS festival biće održan 11. aprila na SPENS-u, a nastupiće WHO SEE, SAJSI MC, DJ BILLY 9, FOX I TATULA I DJ-EVI IZ DRUM AND BASS ORGANIZACIJE DROP SENSEI.

WHO SEE, poznati crnogorski hip hop duo nastao je pre više od 10 godina, ali prvi album, “Sviranje kupcu”, objavljuje 2007. godine kada je sarađivao sa najvećim imenima domaće i regionalne hip hop scene kao što su Bad Copy, Škabo, Hornsman Coyote iz famoznog benda Eyesburn i Rhino, producent i poznati MC iz Podgorice. Pored njihovog velikog hita “Đe se kupaš” koji je praktično postao himna Crnogorskog primorja i čiji spot je pogledalo preko million ljudi na You Tube-u, u Novi Sad će doneti mnogo dobre energije i nastup kakav će se pamtiti.

Uz WHO SEE, nastupiće i SAJSI MC, neprikosnovena reperka koja je uzburkala javnost pesmom “Mama”, kao i mnogim smelim rimama koje su izazvale sjajne kritike njene sve brojnije publike. Spot za njenu pesmu “Mama” koju je napravila sa Damjan Eltech-om pogledalo je preko četiri miliona ljudi.

Kao predstavnik novosadske DJ scene, nastupiće DJ BILLY 9, koji već 20 godina uspešno uveseljava svoje brojne fanove kako na radiju, kao jedan od najistaknutijih DJ-eva radija AS, tako i u brojnim klubovima.

Green Bass predstavlja još jednog Novosađanina, Vladimira Borovića, poznatijeg kao TATULA, koji radi kao MC, pevač, tekstopisac, producent i osnivač digitalnog label-a UnijaTV. Višemilionski pregledi na popularnom sajtu “Youtube” dovoljno govore o tome koliko je slušan među novim “internet generacijama”. Energičan nastup, prožet razlicitim zvukovima i tematikama doneće uz svog sugrađanina FOX-a.

Poseban deo Green Bass festivala činiće i DJ-evi iz organizacije DROP SENSEI, dugogodišnji promoteri pravog drum and bass zvuka. Uz njihove sjajne setove, posetioci ovog festivala će se vratiti u zlatne godine drum and bass-a, ali i uživati uz ritmove dub step-a.

Promo ulaznice po ceni od 690 dinara već su u prodaji na prodajnim mestima Gigs Tix-a.

Kako je GREEN BASS festival osnovan pod okriljem GREEN LOVE festivala, posetioci će i na ovaj događaj moći da uđu ukoliko su obezbedili GREEN LOVE KARTICU. Ova party kartica omogućava ulaz na GREEN BASS festival, sve 3 GREEN LOVE žurke, promo žurke, kao i popuste i učestvovanje u raznim nagradnim igrama. Po ceni od samo 1990 dinara, pravi klaberi obezbediće sebi siguran provod tokom cele godine.

Bejseri, hip hoperi, pripremite se za veliki festival posvećen samo vama! Pratite dalje informacije putem stranice

https://www.facebook.com/greenbassfestival

Pripremite se za novi bass festival koji već obećava da će iz godine u godinu bivati sve veći!

 

Avatar photo

Autor: Igor