Prodato prvih 10.000 ulaznica za koncert Robija Vilijamsa!

 

Za nešto više od 24h prodato je i prvih 10.000 ulaznica za beogradski koncert Robija Vilijamsa, što predstavlja najjači start prodaje za koncert nekog stranog izvođača u Srbiji! Za muzički spektakl koji će biti održan 17. juna na Ušću vlada nezapamćeno interesovanje u svim većim gradovima Srbije, ali i širom regiona u kojem je prodato skoro 2.000 ulaznica, od čega najviše u Sloveniji, Makedoniji, BiH, Hrvatskoj i Crnoj Gori, a među njima se nalaze i prodate ulaznice u Grčkoj, Austriji i Mađarskoj.

Prve kolone najbržih fanova zabeležene su na blagajnama još u nedelju poslepodne, kada su se formirali dugački redovi ispred prodajnog mesta u tržnom centru Ušće. Blagajne Eventima kupcima štampaju ulaznice i u okolnim zemljama u kojima je ova evropska prodajna mreža prisutna već godinama. Najveće interesovanje vladalo je za drugi parter po poklon ceni od 3390 dinara, a predviđeni kontigent će ovim tempom biti rasprodat do četvrtka, kada će im redovna cena biti 3990 dinara. Slična situacija je sa Gold Fan Pit ulaznicama koje su pred rasprodajom, a kapacitet redovnog Fan Pita je još jutros prešao polovinu popunjenosti. U dogovoru sa menadžmentom Vilijamsa, kapacitet prvog velikog spektakla ovog tipa posle koncerata Madonne i Rolling Stonsa, ograničen je na 30.000 posetilaca.

Ulaznice za, podeljene su po zonama, kao što su Parter A po ceni od 4990, odnosno Parter B po redovnoj ceni od 3990 dinara. Fan pit košta 5990 dinara, dok najverniji fanovi imaju posebnu zonu uz pistu po kojoj hoda Vilijams, po ceni od 6.990 dinara, koliko koštaju najjeftinije ulaznice u Rimu, Atini ili Budimpešti! Za one koji preferiraju sedenje, na raspolaganju su ulaznice za tribine po ceni od 5.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za Lounge platformu je 12.000, a mesto u Gold separeima 24.000 dinara.

Jedinstveno harizmatični Robert Peter „Robbie“ Williams je najpopularnija svetska pop zvezda neprikosnovenog muzičkog kalibra i jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena sa 11 albuma koji su prodati u preko 77 miliona primeraka širom sveta!

Njegovi albumi su redom osvajali prva mesta na britanskim i svetskim top listama, uz hitove kao što su „Feel“, „Supreme“, „Rock DJ“, „Come Undone“,„Rudebox”, „Millenium“, „Kids“, „Angels“ i brojni drugi! Williams je 2006. godine ušao i u Ginisovu knjigu rekorda sa 1,6 miliona prodatih ulaznica u jednom danu! Britanske dnevne novine The Guardian ove godine dale su i najbolji opis njegove spektakularne turneje: „Ako neko ove godine pruža više zabave od Robija Vilijamsa, i spremnost da se na koncertu preda publici do kraja, voleli bismo to da vidimo“.

www.robbiewilliams.rs

www.eventim.rs

Zvanična event stranica:

www.facebook.com/events/340701939474319

Avatar photo

Autor: Igor