#Podržimodomaće – DJ ONIX i njegova traka Fallin’

 #Podržimodomaće – DJ ONIX i njegova traka Fallin’

Jovan Vukosav a.k.a. ONIX, trebinjski Dj/Producent, donosi nam novo free download single izdanje ’Fallin’.

U svome već prepoznatljivom stilu, on nam prikazuje stvar sa ambicioznim tehno jezgrom I melodičnim omotačem koji na trenutak daje izraz progressive zvuka. Iako melanoholična piano melodija, ona ni u jednom momentu nije zazvučala patetično, već nam je kroz realnu formu prikazala trenutak koji nije nimalo prijatan za objektivnu stvarnost, a to je čin ljubavi kada sebe predajemo osobi, za koju će se kasnije ispostaviti da nije bila ta koja trebala da uzme tako važan deo tebe. Sa kotrljajućom bass linijom i nenametljivim pozadinskim padovima, te već napomentim pianom, uvodi nas u pauzi pre glavnog dropa. 

U toj pauzi nailazimo na vokal koji recituje poeziju Alana Wattsa i ta poezija ne govori ni o čemu drugom nego o momentu ‘pada u ljubavi’. Trenutak prelaza na zaplet radnje, odnosno na glavni drop, je bogatiji za solo funki lead koji upotpunjuje melanoličnu partituru i odvodi nas u rasplet i kraj. 

Sve svemu, svi oni koji su ovoj fazi svoga života, trebali bi obratiti pažnju na ovu traku. “And say, it’s crazy. Falling. You see? We don’t say “rising into love”.

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/866164507&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true

Recenzija by: Vuk Milivojević

Avatar photo

Autor: Igor