POGLEDAJTE JEDINSTVENI PIONEER DJ PULT KOJI ĆE BITI IZLOŽEN U MUZEJU!

 

Umetnik brojnih talenata, Virgil Abloh osmislio je vlastiti CDJ i DJM mikser u saradnji s Pioneer DJ-om koji će biti izložen u Muzeju savremene umetnosti u Čikagu.

Prozirni CDJ-2000NXS2 i DJM-900NXS2 su prvi put otkriveni na Ablohovom Instagramu, a kasnije su debitovali na njegovom Coachella DJ setu. Sada će pult biti izložen na njegovoj prvoj muzejskoj izložbi pod nazivom “FIGURES OF SPEECH”.

Abloh, koji je osnivač Off-Whitea i umetnički direktor Louis Vuittona, pričao je o viziji svog dizajna: „Kao sredstvo za novi izgled i dojam industrijskog standarda CDJ-a i DJM-a ciljao sam osmisliti vizualni i neoznačeni prikaz klasičnih modela kako bi inspirisali drugačiji zvuk tokom DJ-inga. I možda novi način za muzičku tehnologiju i ljudsku interakciju da izjednače drugačiji rezultat.

Akio Moriwaki, predsednik i izvršni direktor Pioneer DJ-a, takođe je izrazio uzbuđenje zbog saradnje i onoga što predstavlja za firmu: “Kreacije Virgila Abloha ne mogu se definisati žanrom. On hrabro povezuje različite umetničke forme, demonstrirajući neograničene kreativne mogućnosti za publiku širom sveta, a to utelovljuje DJ-ing. Ove godine CDJ serija će, uz potporu DJ-a koji pomiču granice muzike i stvaraju nove priče, slaviti svoju 25. godišnjicu. Nadamo se da će naša saradnja s Virgilom Ablohom pokrenuti novu priču za naše klijente i naše preduzeće, te voditi daljnjem razvoju DJ kulture. “

“FIGURES OF SPEECH” bit će izložen u Muzeju savremene umetnosti u Chicagu od 10. juna do 22. juna 2019. godine.

U nastavku pogledajte slike “TRANSPARENT” CDJ-2000NXS2 i “TRANSPARENT” DJM-900NXS2 koje su deo projekta “Pioneer DJ c / o Virgil Abloh ™”.

 

Izvor: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor