POPULARNOM PARIŠKOM KLUBU CONCRETE PRETI ZATVARANJE!


Poznatom pariškom noćnom klubu Concrete preti zatvaranje nakon što su vlasnici broda koji je lociran na obali Seine odbili obnoviti klubsku dozvolu.

Mesto je zapravo brod na tri sprata koji je domaćin najboljih house i techno izvođača iz celog svijeta od 2012. Klub je dobio noćnu dozvolu za rad u 2017. godini, što znači da se posebni Samedimanche događaji održavaju duže od 28 sati od subote do ponedeljka, dugo nakon što sunce izađe.

Možete očekivati nastupe imena poput Roberta Hooda, Hunee & Antala i Avalona Emersona koji nastupaju zajedno s njihovim sada poznatim rezidentima kao što su Leo Pol, Cabanne i Francois X. Concrete je već godinama glasnik budućnosti i novog srca pariškog noćnog života. Sada je u opasnosti da se zauvek ugasi.

Prema klubu, vlasnici broda “guše” klub “iracionalnim povećanjem kirije poslednjih meseci” i odbijajući im “mogućnost kupovine broda” iz razloga koji još uvek nisu poznati.

U cilju suzbijanja opasnosti od zatvaranja, Concrete je pokrenuo peticiju za Change.org kako bi primili podršku za svoj cilj. “Bitka počinje kako bi se Concrete održao na sceni pariškog noćnog života i kako bi osigurali da muzička kultura koju delimo sa svima vama bude i dalje u potpunosti izražena“, napisao je klub na njihovoj stranici peticije. Otkako je peticija lansirana, do ovog trenutka stoji gotovo 15 hiljada potpisa potpore Concreteu koji pomažu u očuvanju budućnosti noćnog života u Parizu.

Potpišite peticiju i podržite Concrete klikom na ovaj link.


IZVOR: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor