Pogledajte kakvo vas ludilo očekuje u Zoni Topljenja!

 

Konačno je formirana zona u kojoj ćete moći da osetite topljenje u pravom smislu reči uz jedinstveni muzičko-scenski performans koji će predstaviti sasvim nov koncept rejva, kakav niste mogli do sada da vidite u Beogradu! Get ready for Ibiza style baby!

Zona Topljenje započinje svoju interaktivnu multimedijalnu rejv predstavu od 21-23h sa Special Live Act Zonom na kom će se predstaviti majstori Live Act Performansa: Live Looping umetnica Kezz koja svoj stil opisuje kao spoj prirodnog i elektronskog, izvornog i modernog; trojac Matras – kod kojih ćete čuti spoj utegnute elektronike i slobodnog jazz zvuka; N.I.K.O. i Soft 85 a.k.a MILOST – spoj perkusija i tech house zvuka; Alex BPM Live koji će po prvi put u Beogradu predstaviti svoj novi projekat sa vokalistkinjom Ivane Marjanović i specijalnim gostima iznenađenja koji će odsvirati popularne elektronske trake u svom aranžmanu.

Zona Topljenje Kezz Matras NIKO Soft 85 MILOST Alex BPM

Headliner večeri je zvezda tech house zvuka, britanski DJ i producent Darius Syrossian, koji je poznat po svojoj Do Not Sleep Ibiza rezidenturi i brojnim popularnim izdanjima. Pored njega, u zoni ćete naći i najbolje domaće izvođače koje retko možete videti u ovakvim b2b kombinacijama: Joma Maja b2b Peter Portman, Dee b2b Andrew Meller i Mancha b2b MarkPanic, kao i vrhunske performere među kojima će biti i opasne cice Fluid Girls koje će vas istopiti svojim spektakularnim nastupom!

Zakoračite u ludnicu topljenja, prepustite se sexy beat-ovima, body paint-u i đuskajte do jutra dok čekate letnji festival koji će se održati 10. juna!

Ulaznice za ovaj spektakl možete kupiti po ceni od 700 rsd na svim prodajnim mestima Eventim Serbia i DD tickets, kao i putem linka, a za letnje Topljenje iskoristite promotivnu cenu od samo 790 rsd koja će trajati do 8. aprila, a karte možete kupiti ovde!

Zona Topljenje Darius Syrossian Joma Maja Peter Portman Andrew Meller Dee Mancha MarkPanic

Avatar photo

Autor: Igor