POGLEDAJTE KO OD DOMAĆIH IZVOĐAČA GRUVA NA BERLINSKOM ZIDU

 

U petak, 3. marta u Depo Magacinu održaće se treća po redu žurka pod nazivom Berlinski Zid koja za cilj ima da našoj publici predstavi duh moderne nemačke umetnosti i klabinga. Ovog puta, ugostiće veterana tehno muzike Olivera Huntemanna koji će po prvi put nastupiti u Srbiji! Ovaj tehno mag svojim specifičnim zvukom provozaće vas kroz potpuno nove dimenzije, a uz specijalne audio i vizuelne efekte doživećete pravu muzičku ekstazu! Domaću podršku činiće mu Kristina Lalić, Vladimir Aćić aka Avoid i Mene.

Pult sa njim, deliće svima dobro poznata dama tehno scene Kristina Lalić koja ne prestaje da oduševljava publiku svojim setovima i energijom. Njeni prvi miksevi emitovani su na Frisky i Proton radiju gde su usledila i mnoga gostovanja, a njena izdanja našla su se na etiketama kao što su Naked Lunch, Gain Records, Start Records. Kristinini setovi su energični sa jedinstvenim stilom i tehnikom kombinujući detroit, minimal i groovy tehno. Takođe tu je i Vladimir Aćić koji sada nastupa pod pseudonimom Avoid i  jedan od najcenjenijih i najpoznatijih tehno di-džejeva i producenata u Srbiji i na Balkanu. Njegovi eksplozivni i energični setovi su ga oblikovali u jednu od najvažnijih figura tehno scene regiona, zbog čega je i profesor di-džejinga u muzičkoj školi u Novom Sadu. Njegov set na Exit festivalu 2003. godine je proglašen za najbolji set festivala.

Pored Kristine Lalić i Avoida, nastupiće i jedan od pokretača novog talasa klupskog zvuka u Srbiji – MeneDosegao je dubine uticajnih andergraund etiketa Moan, Tzinah Records, Serkal, Innocent Music i Baile Musik svojom minimalističnom mešavinom hausa, hip hopa i džeza.Njegove trake krunisali su Marco Carola, Nicole Moudaber, Illario Alicante, Barem, Ritchie Hawtin, Raresh i Andrea Oliva na svojim nastupima na Belom Ostrvu. Član je i osnivač projekta Revamp koji vodi sa svojim prijateljima Meneova muzika je odzvanjala zidinama Exitove Dance Arene i Lovefest Fire bine, kao i na njegovim zapaženim nastupima po Evropi u Francuskoj, Italiji i Švajcarskoj. 

Ulaznice za ovaj događaj možete nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima i DD ticketsa po promotivnoj ceni od 890 rsd.

Avatar photo

Autor: Igor