DELIMO KARTE :: Pogledajte ko sve nastupa na prvom „4Elements“ festivalu u Barutani!

 

Festival „4Elements“ je najavljen za kraj jula – tačnije od 23. do 26. jula, a tokom četiri dana trajanja, bogat program festivala probudiće Kalemegdansku tvrđavu i doneti odličan provod uz muziku, izložbe, bioskop, super klopu i još mnogo toga. Ipak – mnoge najviše zanima muzički program na dve bine, a za sve vas otkrivamo ko će to sve nastupiti u Barutani na festivalu „4Elements“.

Zvuči neverovatno, ali istina je – muzički program festivala „4Elements“ biće održan na dve bine u Barutani! Svi oni koji ne veruju da je to izvodljivo moraće da dođu i lično se uvere, a na ovim binama tokom četiri dana trajanja festivala nastupiće najveća imena lokalne i svetske DJ scene. Do sada je otkriven kompletan program za prva dva dana, pa će tako 23. jula na velikoj bini nastupiti legendarni sastav Freestylers, koji će u toj večeri deliti stage sa domaćim legendama Ironom i Flipom. Na maloj bini iste večeri nastupiće Codex i Dzonidza. Drugi dan festivala, petak 24. jul, donosi nastup poznatog beogradskog kolektiva Vatra, koji je nedavno „zapalio“ main stage na festivalu Exit.

Njihov gost biće DJ Irie Scratch na velikoj bini, dok će na maloj bini vrteti Committee i DJ Lil Taty. Organizatori će u narednim danima otkriti lineup i za preostala dva dana, a tom prilikom ćemo videti i kako su po binama raspoređene ostale DJ zvezde festivala: Darren Emerson, Sandrino, IDQ, Mene, MKDSL, Kristijan Molnar, Neutron, John Belk, Miroslav Petković, Calavera&Manya, Tom Collins i mnogi drugi.

Pored moćnih žurki, „4Elements“ za posetioce sprema još iznenađenja, među kojima i jedinstvene postavke, raznovrsne izložbe, ludačke projekcije i sočnu klopu koju sprema Burger House.

Ulaznice se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs iwww.gigstix.com. Cena dnevne ulaznice iznosi 400 dinara, a komplet ulaznica za sva 4 dana košta 1.200 dinara.

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 2X2 KARTE ZA SVAKI DAN FESTIVALA,  A VAŠE JE SAMO DA IZABERETE ZA KOJI DAN ŽELITE KARTE I DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBIING STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA KOJI DAN FESTIVALA KARTE ŽELITE. NAGRADNA IGRA TRAJE DO SREDE DO 17H KADA ĆEMO IZABRATI POBEDNIKE. 

Avatar photo

Autor: Igor