Ponovo radi BARUTANA : Veliki tehno vikend otvaranja 8. i 9. maja!

 

Stižu sjajne vesti za beogradske klabere! Jedan od omiljenih klabing prostora na otvorenom, kalemegdanska “Barutana”, ponovo će otvoriti vrata posetiocima 8. i 9. maja, kada će pravi uvod u novu letnju klabing sezonu dati specijalni dvodnevni tehno lineup na čelu sa Markom Nastićem, Leom Dobričić, Božom Podunavcem, Peppeom – ali i mnogim drugim renomiranim techno DJ-evima.

Odmorite se ovog vikenda jer vas već 8. i 9. maja čeka pravi dvodnevni tehno spektakl u Barutani, kada će, tokom 2 dana, na najpoznatijoj urbanoj letnjoj pozornici nastupiti sijaset najboljih domaćih techno DJ-eva! Petak, 8. maj, biće u znaku fantastične trojke u sastavu: Marko Nastić, Peppe & Lea Dobričić, dok će u subotu 9. maja nastupiti Speedy, Boža Podunavac, Zwein, Kid Kimi i Vuk Smiljanić. Dakle – 8 DJeva za 2 dana! Jedinstvene ulaznice za ovaj dvodnevni tehno spektakl u Barutani mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com, po ceni od 600 dinara.

Posle gotovo decenijske pauze, najpoznatija urabana letnja pozornica na Kalemegdanskoj tvrđavi, kultna „Barutana“, otvorila je svoje kapije proteklog leta i zabeležila seriju sjajnih žurki. Sezona koja je pred nama doneće još dosta žurki i koncerata za pamćenje. Budite u toku na www.facebook.com/barutanabeograd

 

Avatar photo

Autor: Igor