ČAK 24 IZVOĐAČA NASTUPIĆE NA LOCALS SPEKTAKLU 9. MAJA U KPGT-U!

 

Locals stiže 9. maja u KPGT i donosi nastupe čak 24 izvođača iz 9 DJ kolektiva raspoređenih na ukupno 3 stejdža! Ove impozantne brojke govore u prilog tome da će ovo biti najkopletnije i najznačajnije okupljanje beogradske alternativne scene novijeg datuma. U noći 9. maja Locals nema konkurenciju – svi su u KPGT-u!

Ukupno 9 ekipa koje čine čak 24 izvođača nastupiće na drugoj po redu Locals žurci, a to su: Vatra, Mystic Stylez, Kišobran, Picasso Punk, Banda Panda, All That Bass, Idemo Na Mars, Ewox & Tamarinsky i Kristijan Molnar. U pitanju je najkompletnije i najznačajnije okupljanje beogradske alternativne scene novijeg datuma, a svaki pravi klaber zaokružiće 9. maj u svom kalendaru i nacrtati se u KPGT-u da zajedno sa svojim omiljenim izvođačima “preuzme” prestonicu na jedno veče.

Kazalište-Pozorište-Gledalište-Teatar ili skraćeno KPGT je verovatno najkreativniji alternativni prostor u glavnom gradu. Kombinacija različitih stilova u spletu hodnika i prostorija ovog kompleksa koji je nastao preuređenjem stare šećerane, na ukupno 2.000 kvadrata i dva nivoa, daće ovom događaju posebnu energiju, koja se svakako ne može osetiti u beogradskim klubovima. Zato je ovaj događaj poseban. Najfinija selekcija izvođača, u prostoru koji se može videti samo nekoliko puta godišnje. Nema obilaska klubova i čekanja termina kako bi ove kolektive čuli jedan po jedan. U svakom momentu dostupan je izbor na ukupno tri bine, sa čak 8 izvođača po bini.

Karte su u prodaji na svim Zla Shtek, Win Win i DD tickets prodajnim mestima, kao i online na www.ddtickets.rs po ceni od 600 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor