Popunjen line up Wonderland festivala

Priliku da dele DJ pult sa headlinerima Aly & Filom, Andrew Rayelom, Simonom Pattersonom i Beltekom, dobili su Showbiz, Cavin Viviano i naš favorit Yutaka Viper.

Želja nam je da Serbia Wonderland Festival, pored toga što dovodi imena iz samog vrha svetskih di-džej top listi i pored bajkovite scenografije, bude prepoznatljiv i po tome što će uvek davati priliku domaćim mladim talentima da pokažu svoje umeće. Za sada smo odlučili da to budu oni di-džejevi na čije je setove publika najbolje odreagovala, ali ćemo se truditi da svima koji su se istakli kvalitetom i kreativnošću, pružimo šansu na nekoj od narednih žurki koje organizujemo, kažu iz organizacije.

Posušajte i poslednji mix Yutaka Viper-a  – Matrix Sessions 023, koji kao i njegove pređašnje mixeve za Tranceradio.FM možete preslušati na našem sajtu. 

Pripreme u Hali 5 Beogradskog sajma su uveliko u toku, sprema se bajkovita scenografija sa akcentom da vatrenim bojama, s obzirom da je tematika Vatreno nebo, organizatori pozivaju sve da za ovu priliku obuku svoje vatreno crvene kombinacije.

Ulaznice za Serbia Wonderland Poglavlje Dva “Vatreno nebo”, najveći događaj elektronske muzike ove zime, po ceni od 1.500 dinara, mogu se nabaviti u prostorijama Jungle Tribe-a (Njegoševa 31v) ili na blagajnama Eventima.

Avatar photo

Autor: Igor