Vikend u Svemirskoj Kafani

ČETVRTAK 13.2.2014. u 23h

Tehno Mudrosti

△ Nastavljamo Mudri Tehno četvrtak na kome vam predstavljam svežu muziku i promoe koji mi svakodnevno pristižu od raznih izdavačkih kuća sa kojima sarađujem. Kroz Tehno mix dodirujemo sfere Ambijenta, Chilla, Industriala i Electra, a hipnozom uma kroz ples dolazimo do spoznaje neuhvatljivog.
___________________________________________________

/Mudrost// je pojam koji označava duboko znanje, uvid, dobro rasuđivanje. Ljudi koji teže Mudrosti nazivaju se filozofima (gr: filia – ljubav, sofia – mudrost). Onaj ko se okreće Mudrosti nalazi vremena za duhovno usavršavanje, ne dopuštajuci da ga “progutaju” zahtevi prakticnog života.

 

Ulaz besplatan

PETAK 14.2.2014. u 23h

Kuvanje – Muvanje

Okupićemo se u Svemirskoj da proslavimo dan kada nam leptirići izjedaju stomak, kada naše ruke i noge nisu naše, kada nam se vrti u glavi i smejemo se nekim čudnim tonom kroz koji izbijaju reči nesvojstvene nam. Da, to je proslava zaljubljenosti, hvala joj!

Matija Medenica i Meteora

zakuvaće nam neku muziku za muvanje, zapržiće neki dubok bas da nam prokrčkaju srca koja su sva nekad bila zaljubljena, čak i ako danas nisu, oh.

Dođite na muzičku terapiju, jer zaljubljen je lud, ludo zaljubljen, kao da je uopšte drugačije i znao.

ulaz do ponoći free,posle 200din

SUBOTA 15.2.2014. u 03h

Belgrade Afterhours

After za zaljubljene a i one koji to nisu, znači za sve žive 😀 (može i neki zombi, oni su uvek dobrodošli)
Ljubav ili ne, posle uvek ima after, a kod nas su tu za vas – afteraši naši!!

Pion / A Must Have/ Teseract

Mancha / A Must Have/ Mirabilis / Re-Start

MarkPanic / WF / USB / Re-Start

ulaz 200din

SUBOTA 15.2.2014. u 23h

GREEN LOVE Promo Party

Ova subota rezervisana je za promociju novosadskog festivala “GREEN LOVE 4” koji će ove godine 14. i 15. marta na SPENS-u ugostiti imena kao što su: Mendo, Bang La Decks, Vladimir Aćić, Dejan Milićević, Matthew Hoag,Lea Dobricic…
Svemirski zeleni ljubavni lajnap:
MARKO MILOSAVLJEVIĆ DR.ADJI FLOAT MR.BEER BELLY VLADIMIR PALIK

Ovom prilikom bićete u mogućnosti da kupite karte za festival po promo cenama, ali i da uz svaku kupljenu kartu dobijete i pozivnicu za festival sa kojom je ulaz slobodan. Dakle, 1 + 1gratis :))

“GREEN LOVE” jedan je od projekata organizacije Respect DJ’s koja iza sebe ima preko dvadeset organizovanih event-ova sa preko 20.000 posetilaca. Na dosadašnjim Green Love festivalima nastupala su imena kao što su: Umek, Lutzenkirchen, Manuel De La Mare, Jay Lumen, Dejan Milićević, Vladimir Aćić, Tomy De Clerque, Beltek… Organizatori festivala odlučili su nastaviti tradiciju i s ponosom predstavljaju Green Love Festival 4! Na veliku radost brojne publike, Green Love 4 trajaće dva dana, od 14. do 15. marta na SPENSu.

Avatar photo

Autor: Igor