St. Valentine’s Weekend: Fedja Knajdl & kokteli za zaljubljene

Fedja Knajdl, koji dolazi u petak (14.02), već više godina je jedno od imena po kome se praktično prepoznaje elektronska scena u komšijskoj Bosni i Hercegovini. Poznat je po veoma dinamičnim setovima u kojima vešto prepliće house, tech i electronic-u, a kvalitetan zvuk i odlična atmosfera, koja ga po prvilu prati na svim nastupima, doveli su ga i do Amsterdama u kome trenutno živi. Fedja izdaje za Control Music i NTW Productions, a na stalnom putu između Holandije i BIH ugrabio je malo vremena kako bi obradovao i naše klabere. Isto veče za DJ pultom će biti i domaće snage Igor Krsmanović i Vuk Smiljanić.

Drugog dana “Vikenda zaljubljenih” je “Valentine’s groove control” veče (subota, 15.02), kada su za muzički izbor zadužena dvojica DJ-eva koji poslednjih godina spadaju u nosioce naše klupske scene – Goran Stračević i Saša Radosavljević Groovyman. Kao poklon zaljubljenim parovima, ali i onima koji će se zaljubiti ovog vikenda, ulaz u klub je slobodan oba dana. Takođe, kako bi nazdravili vašoj ljubavi ili pak pomogli da vas tek ubode Valentinova strelica, obezbeđeni su i besplatni kokteli za sve koji u subotu dođu u klub do 00.30 sati.
Sledećg petka (21.02) se očekuje pravi retro trance šou pošto gostuje Jothi Sidhu, dok će dan (22.02) kasnije svoj label TITO predstaviti jedan od najboljih domaćih DJ-eva Dejan Milićević.

Avatar photo

Autor: Igor