Poslednje dve epizode o Leinoj pobedi na Ibici!

Lansirane su poslednje dve epizode o najvećem svetskom DJ takmičenju na Ibici koje, drugu godinu zaredom, organizuje Burn energy drink. One prikazuju finalnu fazu takmičenja u kojoj je naša predstavnica, Lea Dobričić, briljirala i osvojila rezidenturu u klubu Privilege.

U sedmoj epizodi, parovi finalista treba da odsviraju jednosatne DJ setove pred vlasnicima klubovima i pokažu im da su zaslužili rezidenturu. Tenzija raste jer, za neke od njih, ovo je poslednji put da nastupaju na ostrvu. Epizoda prikazuju Leinu energiju i šarm kojim je osvojila publiku.

Epizoda 7:

Momenat odluke je došao i pobednici su proglašeni! Osim Lee, to su Hyena iz Poljske koji je osvojio rezidenturu u Cafe Mambo i Tommy Kid iz Francuske, koji će nastupati u klubu Sankeys. Pobednici se sele u novi stan i za njih startuje ostvarenje sna koje će trajati celo leto.

Epizoda 8:

Zahvaljujući pobedi na Burn takmičenju, Lea radi kao DJ rezident subotom u klubu Privilege na Elrow žurkama i  sredom u beach baru Sands, a delila je gramofone i sa superstarovima Laurentom Garnierom i Sebastianom Legerom, nastupala na čuvenom španskom festivalu Monegros i zatvorila  Exit Dance Arenu sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem. Očekuje je i žurka sa Fritzom Kalkbrennerom u klubu Row 14, 18. Avgusta u Barseloni, kao i brojni drugi nastupi na Ibici.

ČESTITAMO LEI I ŽELIMO JOJ MNOGO USPEHA U NASTAVKU  KARIJERE!!!

Avatar photo

Autor: Igor