TomorrowWorld objavio line up za MAIN STAGE i takozvanu “Mad Decent” binu

Pre samo 15.tak dana se završio jedan od najuspešnijih TOMORROWLAND festivala do sad koji je oborio mnoge brojke, a svojom organizacijom i produkcijom je zasenio do sad sva predhodna izdanja, a njegova preteča koja se prvi put organizuje u Americi pod nazivom TOMORROwWORLD je objavila line up za MAIN STAGE i za takozvanu binu “Mad Decent“. 

U petak na MAIN STAGE-u će te moći čuti Sebastian Ingrosso-a, Tiesto-a, Dimitri Vegas-a & Like Mike-a, Porter Robinson-a, Fedde Le Grand-a i mnoge druge, u subotu će tu biti kao hedlajneri Afrojack, Axwell, Alesso i Calvin Harris, a u nedelju će puštati Armin Van Buuren, Hardwell, Nicky Romero, Sander Van Doorn.

Na takozvanom “MAD DECENT” stage-u koji će biti aktivan samo u nedelju poslednjeg dana tj. 29. septembra muziku će puštati Diplo, Dillon Francis, Skream, DJ Snake, Kito i mnogi drugi.

Uskoro se očekuje još objava od strane organizitora koji će kažu biti u istom rangu kao belgijsko izdanje, ako ne i bolji. TomorrowWorld je već dobio svoj nadimak “Disneyland for adults” tj. DIZNILEND ZA ODRASLE.

Avatar photo

Autor: Igor