Predstavljamo vam SONUS FESTIVAL mikseve od CASSY i KAROTTE

U saradnji sa Sonus Festivalom predstavljamo vam mikseve Cassy Britton poznatije kao DJ CASSY i nemačkog DJ-a Peter Cornely tj. Karotte-a koji su ekluzivno za Sonus odradili svoje mikseve, a ujedno će i nastupati na festivalu.

CASSY (http://www.sonus-festival.com/lineup/cassy/index_eng.html)

DJ Cassy, punim imenom Cassy Britton, producent i DJ poreklom iz Engleske, provela detinjstvo u Beču, ali od 2003.g stanovnik je Berlina, svoj stil ne želi prepisati niti jednom žanru. U svojim setovima u kojima je i dalje odana pločama, voli “prošetati” od house do techno muzike. U svojoj karijeri saradjivala je sa mnogima od kojih bi sigurno trebalo izdvojiti velikane poput Ricarda Villalobosa i Luciana koje će klaberi moći videti i čuti na ovogodišnjem Sonus festivalu. Dosada se može pohvaliti izdanjima na etiketama Playhouse, Perlon, Ostgut Ton i Cocoon te rezidenturama u berlinskom Panorama Baru, Rex klubu u Parizu i Trouw klubu u Amsterdamu. Na ovogodišnjem  Sonus festivalu Cassy će nastupiti  3.dan festivala, 23. avgusta u daytime program, uz podršku Davide Squillace-a.

 

KAROTTE (http://www.sonus-festival.com/lineup/karotte/index_eng.html)

Karotte aka Peter Cornely je nemački DJ i producent koji se može pohvaliti svojim prisustvom na sceni više od 20 godina. Ono što ga razlikuje od velikog broja DJ-eva, upravo je otvorenost prema svim žanrovima elektronike, tako da u njegovim DJ setovima može se čuti od minimala, techhouse-a, electra do breakbeata. Karotte je nakon mnogih uspešnih izdanja na Cocoon etiketi, odabrao i studijski partnera i saradnika na brojnim izdanjima – Gregor Treshera. Uz DJ karijeru, Karotte je takođe autor i voditelj “Karotte Kitchen” radio emisije na Sunshine Live radiju. Karotte će nastupiti 2.dana festivala, 22.avgusta u noćnom programu i na boat partyju.

 

Festivalske karte mogu se kupiti putem Eventim shopa, a karte za boat partije na Sonus festival službenoj stranici (www.sonus-festival.com) ili http://www.sonus-festival.com/tickets/daytickets/ticketshop-daytickets/index_eng.html.

 

Avatar photo

Autor: Igor