HANDS je danas izbacio LP kanadskog dua MDD.

 

HANDS je danas izbacio LP kanadskog dua MDD.

Duo MDD je pokrenuo seriju snimanja 2015. godine, pre nego što su prešli na live act 2017. godine, uz intenzivne i pohvaljene setove zajedno sa umetnicima kao što su Orphk, Ancient Methods i Perc, pre nego što su objavili svoj debi EP na Inner Surface Music-u 2018. godine. Nakon izdanja koje su potpisali za South London Analogue Material, takođe 2018. godine, duo sada predstavlja debi album pod nazivom “Reverse The Contrast”.

Na “Reverse The Contrast”, duo je producirao svoj industrijski zvučni potpis, uplićući  napete i agresivne synth linije sa iskrivljenim ritmičkim strukturama preko 11 mišićavih traka. Dok je industrial techno bio na čelu tehnološke sfere kasno, duo MDD je uspeo da pronađe nišu unutar zvuka, sa svojim trakama koje se nalaze u donjem regionu između funkcionalnosti kluba i pristupa zasnovanog na pesmama.

Da biste dobili ukus obog izdanja, MDD je ponudio stream jedne od traka sa albuma pod nazivom “Submission” (feat. AADJA), koja je dostupna na linku ispod. Ovde možete naručiti LP.

 

Izvor: XLR8R

Avatar photo

Autor: Igor