Povratak na scenu :: Astepor Entertainment nam predstavlja SOOT-a

 

U gradu bez pozorišta, kulture i pravog kluba, elektronska muzika se posle više od jedne decenije vraća na scenu i nastavlja tamo gde je i stala.  Astepor Entertainment bije bitku za kulturu, a ovog puta u petak 18. septembra dovodi DJ-a koji itekako ima sta da kaže i pokaže.

Astepor Entertainment pres. SOOT (LNC)

Soot (Miloš Milić)

Osvežio je domaću klubsku scenu beskompromisnim i iskrenim pristupom novom techno zvuku. Soot je neposredno i šarmantno osvojio scenu, i na jedinstven način još jednom dokazao da je moguće u setu izvrteti novu, “tvrdu“ i plesnu muziku, pogoditi poznate i otkriti nove trekove, a iznad svega dobro se zabaviti. Do sada je nastupao na gotovo svim eminentnim mestima na domaćoj techno sceni, gde treba izdvojiti Drugstore (BG), Svemirsku kafanu (BG) i Exit Festival (Urban Bug stage). Najbolji dokaz o kakvom izvođaču je reč je poziv menadžmenta jednog od najvećih svetskih techno klubova da nastupi kao hedlajner na njihovom “New Faces” serijalu. U pitanju je čuveni Tresor Berlin gde je Soot nastupio u maju 2015.

 

Digging Into Reality 12 with Soot by Sayyed Bandar on Mixcloud

 

Ovaj događaj biće samo zagrevanje za ono što se sprema za početak oktobra, koncept pod nazivom INDUSTRIA (Art, Music and Spirit) na kom će se pojaviti ozbiljne figure kako novosadskog tako i beogradskog underground clubbinga.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

 

Avatar photo

Autor: Igor