DELIMO KARTE :: Prvi Bizzare Groove u Depo Magacinu ove subote

 

Beogradski Depo Magacin ove subote, 12. septembra, biće domaćin jednom od najatraktivnijih događaja ove sezone – u pitanju je prva epizoda serijala “Bizzare Groove”, nastala u saradnji Bizzare Bazzare-a i etikete Waxx Traxx. Ovaj događaj će tokom više od 10 sati trajanja objediniti najrazličitije forme umetničkog stvaralaštva, kao što su slikanje, vajanje, modelovanje, fotografija, tetovaže, performansi i sve to naravno začinjeno odličnom muzikom.

“Bizzare Groove” nastao je kao konceptualni multidisciplinarni događaj u saradnji mladih umetnika, sa idejom da spoji različite oblasti stvaralaštva. Vrata Depoa za sve posetioce otvaraju se već od 20h, kada startuje “Bizzare Bazzare”, sajam umetnosti i tvorevina. Od 22h počinje muzički program, a back2back set pripremili su Mancha i Mark Panic. Njih će od 00.30 za DJ pultom zameniti Boža Podunavac i Mirko Lazarević, a stage još jednim b2b setom zatvaraju Neutron i Shlitz. Organizatori su najavili i afterparty čija će lokacija uskoro biti otkrivena.

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 4X2 KARTE ZA Bizzare Groove U MAGACIN DEPO-U! VAŠE JE SAMO DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “Bizzare Groove”. NAGRADNA IGRA TRAJE DO 19H KADA ĆEMO IZABRATI SREĆNE DOBITNIKE.

 

Avatar photo

Autor: Igor