Manya se zahvaljuje sa besplatnom pesmom “This Light”

 

Nemanja Ivanović – Manya čini jednu polovinu dinamičnog DJ dua – Calavera & Manya koji se proslavio hitom “I Feel (Siente Me)”. U junu ove godine Nemanji je dijagnostikovan redak oblik tumora (desmoplastični sitnoćelijski sarkom)za čije lečenje je neophodna suma od 120.000E. Nemanja je do sad dobio podršku cele domaće klupske scene uz internacionalna imena kao što su Coyu, Tube & Berger, Roger Sanchez, Prok & Fitch i mnogii drugi!

Prema rečima njegovog kolege

…ova pesma je početak naše saradnje jer Manya je imao ceo instrumental urađen kome je falio samo vokal. Uz moju sugestiju i to je dodao tako da je tako nastala “This Light” pesma koja je fuzija između deep i tech house zvuka. Manjina želja je bila da je okačimo besplatno jer je zaista toliko puno ljudi pomoglo njemu i porodici Ivanović. Ovo je njegov način da kaže “hvala svima 🙂” – Calavera

Manya – This Light (Original Mix) [Unreleased / Free Download]
 
Podsećamo vas da će se 12. i 13. septembra održati Dance4Manya PhotoSession gde će slikati poznata lica, DJ-evi i klaberi za Manju kako bi ga dalje podržali. Sve je to uvertira za Dance4Manya festival koji će održati 16. i 17. oktobra u BelExpo centru. 
 
Za više informacija posetite linkove ispod.
Avatar photo

Autor: Igor