DELIMO KARTE :: Power Source Music nam dovodi u Beograd zvezde Singapurske i Berlinske andergraund tehno scene

 

Power Source Music predstavlja zvezde Singapurske i Berlinske andergraund tehno scene. Xhin i Mary Velo koji su u muzičkom svetu prepoznatljivi po sofisticiranom tehno zvuku, nastupiće na PSM Night event-u, u beogradskom  klubu Drugstore.

Na lajnapu nalaze se i dobro poznati lokalni predstavnici tehno zvuka Mirko Lazarević i Vladimir Erdber. Karte se mogu kupiti u Zla Shtek shopu, u TC Sremska, ulici Maršala Birjuzova 2-4, po ceni od 690 dinara.

Xhin (Šin) poreklom iz Singapura, ušetao je u svet muzike davne 1997 godine. Nesto kasnije počinje da se bavi produkcijom i 2003 godine izdaje EP pod nazivom “Xycle” koji je poslužio kao odskočna daska za njegovu dalju muzičku karijeru. Nakon toga izdaje debi album pod nazivom “Supersonicstate” i dobija podršku muzičke javnosti. 2006 godine njegov rad je spazila etiketa „Meerestief“ iz Berlina, tu dolazi po preokreta u njegovoj karijeri, izdaje remiks za dablinski Five Green Circle’s a traka pod imenom „Ronan’s BBQ“ pravi haos na tehno podijumima širom evropskih underground klubova. Ubrzo se seli za Berlin, gde sada izdaje za etiketu „Stroboscopic Artefacts“ i promoviše svoj mračni, intenzivni i eksperimentalni tehno. Poznat je po futurističkom zvuku i mešavini tehna, ambijenta i IDM-a.

Kanađanku Mary Velo je beogradska publika imala priliku da čuje tokom prošle godine u Beogradu gde je napravila odličnu atmosferu . Uspešno se bavi produkcijom i iza sebe ima izdanja za etikete poput: „Frozen Border“, „Semantica“, „Gynoid Audio“ i „Coincidence“ i pokazuje da njeni talenti vode ka vrhu.

Njene trake puštaju i poznati producenti poput: Silent Servant, Function, James Ruskin, Ben Sims, Rebekah, Brendon Moeller, Edit Select, Dominik Eulberg, Toby Tobias i ROD. Traka nazvana „Detune“ je svrstana u Sandwell District’s Fabric 69 mix cd. Mary je nastupala po poznatim klubovima i festivalima širom evrope poput Berghaina, Trezora, festivala Tomorrowland gde radi live nastupe i DJ setove.

Spremite se za sofisticirani tehno i nepropustite priliku da budete deo jedinstvenog underground techno dozivljaja 14.03. u Beogradu.

Dodatne informacije:

FB Event: https://www.facebook.com/events/1577921999121376

Power Source Music page:
https://www.facebook.com/powersourcemusic

NAGRADNA IGRA:

Delimo vam 3×2 karte za POWER SOURCE MUSIC rejv! Vaše je samo da šerujete ovaj članak na vašim facebook profilima i da nam u inbox naše(onlyclubbing) stranice pošaljete vaše ime i prezime sa naznakom za “Power Source Music”. Dobitnike karata obaveštavamo u utorak uveče.

SREĆNO…… 

Avatar photo

Autor: Igor