Sharam, legenda iz Deep Disha stize na Kalemegdan Summer Festival!

 

Legendarni Sharam iz planetarno popularnog DJ dua Deep Dish, najavljuje potpuni spektakl na najvećem događaju ovog leta u Beogradu, velikom Kalemegdan Summer Festivalu.

Sharam će se publici Kalemegdan Summer Festivala, predstaviti 06. juna na terenima K.K. Partizana. Događaj na kojem će nastupati čuveni osvajač Grammy-a, nosi naziv Happy Life, i prvi je od tri velika događaja u okviru Kalemegdan Summer Festivala.

Svetsku slavu Sharam je stekao radeći sa svojim kolegom Ali Dubfire-om, pod imenom Deep Dish. Milione obožavaoca osvojili su svetski poznatim hitovima kakvi su Flashdance, Say Hello, Sacramento i Dreams, što im je omogućilo saradnju sa zvezdama poput Rolling Stones-a, Depeche Mode, P.Diddy, Justin Timberlake, Dido, Paul Van Dyke. Nakon obilaska svih kontinenata, i osvajanja mnogobrojnih nagrada, Deep Dish se 2006. godine razilazi, a Sharam i Dubfire okreću se samostalnom radu i grade uspešne solo karijere.

 

Muzički žanr kojim se publici obraća legendarni Sharam, dinamičan je koliko i njegovi setovi, pa se tako u njegovoj dugogodišnjoj muzičkoj karijeri mogu naći klasici underground zvuka, poput Texi, Get Wild and Don’t Say A Word, ali i trake koje su zauzimale same vrhove svetskih TOP listi, kao što su PATT (Party All The Time) i The One. Energija kojom isijava prilikom nastupa i sjajna komunikacija sa publikom dovoljna su potvrda da nas ove godine na Kalemegdan Summer Festivalu očekuje prava senzacija.

Podsetimo, Kalemegdan Summer Festival, veliki festival elektronske muzike koji će se ovog leta održavati na najatraktivnijoj lokaciji lokaciji u Beogradu, obuhvata 3 velika događaja- Happy Life, 06.juna; Serbia Wonderland, 3. i 4. jula i Tropical Inn, 28.avgusta.

Cena karte za Happy Life iznosi 700 dinara, dok je za paket karata za sva tri događaja Beogradska tvrđava obezbedila specijalnu cenu od 2.500 dinara, za prvih hiljadu posetilaca!

U prodaji se takođe nalazi i “mini paket“, koji obuhvata Happy Life i Tropical Inn, a njegova cena iznosi 1.200 RSD. Paketi karata, kao i pojedinačne karte za svaki od događaja mogu se naći na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a (Gospodar Jevremova 49).

Više informacija o samom festivalu, pojedinačnim događajima, pratećem sadržaju, danima iznenađenja i žurkama zagrevanja pogledajte na zvaničnoj FB stranici: https://www.facebook.com/KalemegdanSummerFestival?ref=bookmarks

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor