POWER SOURCE MUSIC predstavlja :: SHOWROOM LIVE! Shadow in darkNESS!

 

Power Source Music je do sada predstavio imena kao što su Oscar Mulero, Developer, Xhin, Mary Velo, 16. Aprila u novootvorenom klubu Showroom Live Belgrade po drugi put u organizaciji Power Source Music nastupice Italijanski DJ i producent Ness.

Ness
The Gods Planet | EarToGround Italy /Mssngrs
Power Source Music Beograd /alex.b
Power Source Music Berlin/Symonsick
Power Source Music Beograd/

Ness je započeo svoje muzičko putovanje krajem devedesetih godina, njegovo interesovanje i strast ga ohrabruju za početak svoje DJ karijere eksperimentisanjem različitim žanrovima. Sa iskustvom u muzičkom inžinjeringu i dugogodišnjim istraživanjima razvio je poseban stil ja jakim fokusom na atmosferu u kombinaciji sa hipnotičkim vibracijama. U 2007. godini je otvorio prodavnicu ploča u rodnom gradu na Sardiniji (Italija) i dve godine kasnije osnovao svoju prvu etiketu Mono Records.
Priznanje za svoj poseban i jednistven muzički stil ostvario je izdanjima za etikete poput Phorma (Švedska), Synewave (SAD), Dinamic Reflection (Holandija), M_Rec Ltd (Italija), Informa (UK), Prologue (Nemačka) itd.. Sarađivao je sa umetnicima kao što su Claudio Prc (sa kojim je osnovao The Gods Planet), Deepbass, Attemporal, Rasmus Hedlund, Giorgio Gigli itd..
Njegova muzika i setovi su dobro prihvaćeni i definisani su kao istraživanj širokog spektra dubokog, hipnotičkog tehno i ambijentalnog zvuka.

Podršku će pružiti Power Source Music Dj’evi: Mssngrs (Minic b2b Mechanic), Alex.b (Berlin), Symonsick.


Avatar photo

Autor: Igor