Pulseone Sessions pres. V-Sag at Wats

 
Za sve ljubitelje progresiva april u Beogradu je vrlo pozitivno iznenadio – ne samo da smo ovog vikenda imali prilike da slušamo Guy J-a i John Digweeda u Expo centru, već opet sledeće nedelje na repertoaru je još jedno veliko ime scene.
 
U šezdeset prvom izdanju Pulseone Sessions u goste dolazi veliki grčki producent, pijanista, umetnik i DJ, Vasilis Sagonas, najpoznatiji po svom alijasu V-Sag. Svoj prepoznatljiv stil je izgradio tokom 13 godina rada, tokom kojih je objavio više od 200 singlova i remiksa, od kojih se neki danas mogu nazvati i klasicima elektronske muzike. Komponovao je i producirao šest albuma, od kojih se izdvajaju Emotions, Heartfeels i posebno Feather, sa istoimenim singlom koji je postao postao pravi fenomen. Duže od decenije radi i nastupa sa DJ Tarkanom, sa kojim je oformio etiketu No Smoking Recordings.
 
Kao vrsni klavijaturista i jedan od pionira progresiva, kroz godine je fanovima predstavio nekoliko albuma i niz kvalitetnih izdanja koja su podržana od veličina kao što su John Digweed, Hernan Cattaneo, James Holden, Deep Dish, Pole Folder, Dave Seaman i mnogi drugi. Veliki je prijatelj DJ Tarkana sa kojim sarađuje na etiketi No Smoking Recordings.
 
Pulseone Sessions hostuju Andrey i dvojac Eastbound od maja 2008. godine i do su ugostili preko 130 muzičara iz zemlje i inostranstva – od Martin Rotha, Darin Epsilona, Cid Inca, Timewritera, Jody Wisternoffa preko underground imena kao što su Giu Pacheco, Cream i Storyteller, do zvučnih trensera The Thrillseekers, Rank 1 i Menno de Jonga. Sve goste birali smo pažljivo i trudili smo se da uvek imamo eksluzivne, ranije nikad objavljene snimke. Live izdanje emisije snima se od kraja 2015. u intimnoj atmosferi kluba Wats.
 
Zbog kapaciteta, veoma ograničena količina ulaznica biće puštena u pretprodaju u klubu Wats. Koncept događaja prilagođen je klubu, te ceo event počinje već od 20h, tako da požurite i dođite na vreme.
 
Lineup
 
V-Sag / No Smoking Recordings / Greece
 
Andrey / Pulseone Sessions Host
 
Eastbound / Silk Recordings, Pulseone Sessions hosts
 
 
Avatar photo

Autor: Igor