PREKO 200 DJ-EVA ĆE POKUŠATI OBORITI SVETSKI B2B REKORD!

 PREKO 200 DJ-EVA ĆE POKUŠATI OBORITI SVETSKI B2B REKORD!

Trenutni rekord, ostvaren u Sidneju u Australiji, iznosi 147 dj-eva.

Za subotu 31.jul u Mančesteru je najavljen nesvakidašnji događaj na kojem će se pokušati ostvariti isto tako nesvakidašnji poduhvat. Gradski Kable Club, šef Warehousea Projecta Sacha Lord, DJ Paulette i brend Kaluki ugostiće pokušaj obaranja svetskog rekorda najvećeg broja DJ-eva koji će puštati back-2-back nastup u jednoj sesiji. Sve se radi u svrhu prikupljanja sredstava za udrugu MIND, koja se brine o mentalnim pacijentima.

Organizatori još uvek kriju listu imena koja će nastupiti, ali prilično je izvesno kako event ovakvog obima i zamaha ne može proći bez učešća najvećih gradskih imena, kao i zvezdanih gostiju. Ulaz će biti slobodan uz prethodnu registraciju, a svako ko želi biti deo svetskog rekorda i zavrteti koju traku može se prijaviti OVDE.

Sadašnji rekord iznosi 147, a ostvaren je u Australiji u Sidneju. Kao grad dugačke i značajne elektronske tradicije, Mančester to planira nadmašiti baš obilno– na nastupu se očekuje preko 200 majstora gramofona! Mančester je to, zapravo, jednom već i napravio, ali se nastup 182 DJ-a održan 2019. godine zbog tehnikalija i propusta u prijavi nije službeno uspeo kao novi svetski rekord.

IZVOR: Klubikon.com

Avatar photo

Autor: Igor