PRODAVALA ZELJANICU SA MARIHUANOM

 

Kako piše sarajevo365, iz Hitne pomoći javljaju kako su juče, 5. oktobra imali neuobičajeno velik broj poziva ljudi koji su se osećali čudno nakon što su jeli zeljanicu na placu na Stupu.

Naime, prilikom svake intervencije pacijenti su tvrdili da su konzumirali određenu pitu zeljanicu na Stupu, za koju se uspostavilo kako je bila napravljena od marihuane, a ne od zelja.

Policija radi na utvrđivanju identiteta starije ženske osobe koja je navodno prodavala spornu zeljanicu, koja je najverovatnije uzrok ‘predobrog’ raspoloženja koje je iznenadilo one koji su je probali. Neki od njih su tražili bilo kakav lek kako bi taj osećaj već jednom prestao, budući da se nisu mogli navići na tako naglu promenu.

Iako smo kada smo isprva videli ovu vest bili smo skeptični da li je istinita, izgleda kako je ipak istina. Zbog čega se ‘starija ženska osoba’ koja je prodavala zeljanicu sa marihuanom odlučila na takav potez, ostaje videti utvrdi li se identitet osobe, ali verovatno se radi samo o ‘neslanoj’ šali za sugrađane. Malo smeha nikome nije zlo učinilo.

 

Avatar photo

Autor: Igor