Kuda posle Adriatique-a? Raveolution after na 3 stejdža!

 

Ostao je još samo jedan dan do velike Raveolution žurke u Hangaru u Luci Beograd, gde će nastupiti švajcarska elektronska atrakcija Adriatique. Kao što smo već navikli kada je u pitanju Raveolution, i nakon ove žurke nas čeka spektakularan nastavak zabave – zvaničan Raveolution afterparty odigravaće se na 3 stejdža, a na njemu nas očekuje odličan domaći lineup, kao i gosti iznenađenja!

Zvanični Raveolution afterparty odigraće se „bermudskom trouglu“ Mladost, Ludost i Gadost, dobro poznatim klubovima u Karađorđevoj 44. Tamo će nas čekati Alternativa, John Belk, Vuk Smiljanić, Zwein, Bokee, Danijel Čehranov, ali i gosti iznenađenja. Karte za after mogu se kupiti na ulazu po ceni od 300 RSD, a za goste Raveolutiona biće organizovan i prevoz od Hangara do Karađorđeve.

Karte za Raveolution se mogu naći po ceni od 1090 dinara još danas i sutra, dok će na ulazu na žurku karte koštati 1300 RSD za obične i 2000 RSD za VIP ulaznice.

Sve vesti u vezi sa žurkom možete naći i na našem Facebook event-u, kao i na Raveolution Facebook stranici.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Art Departmenta, Oxie i Carla Lia, a ovoj listi se pridružuje i Adriatique koji stiže u Beograd 7. oktobra.

 

Avatar photo

Autor: Igor