Uto Karem predvodi line up ovogodišnjeg Go2 Halloween maskenbala

 

Deveti po redu Go2 Halloween maskenbal, sa temom Danteove „Božanstvene komedije“, ove godine 29.10. održaće se u jednom od najboljih underground klubova – Drugestore Beograd (Pakao), Fabrici (Raj) sa predvorjem Pakla (Čistilište) kao Secret garden, dvorištu između ova dva fantastična prostora.

Poučeni iskustvom pređašnjih godina, slušajući savete svojih vernih posetilaca, prijatelja i saradnika, prateći najaktuelnije muzičke trendove na beogradskoj klupskoj sceni, ove godine smo dosta vremena uložili u kreiranje savršenog muzičkog programa. Ovogodišnji line up, raspoređen na tri stejža – “Pakao”, “Raj” i “Čistilište”, sastavljen je tako da odgovara svačijem ukusu. Tri muzičke celine su u igri ove godine – elektronika, r’n’b/hip hop i mainstream house – pop, a vi, naši mali slatki grešnici, imaćete prilike da slušate neke od najpopularnijih DJ-eva trenutne scene u Beogradu, a to su Alternativa (Nemax Jackmill & Kristijan Petrovski), Bdat Džutim, Cherry On Top (DJ IKE & DJ Lea), Danijel Čehranov, Dušan Topalović, Kristijan Molnar, Lady Dee, Oysha, Radio NULA Showcase (DJ Iron & Rebel B), SMT#NG i ZWEIN.

Domaća ekipa će ove godine biti podrška glavnoj zvezdi Go2 Halloween maskenbala, jer su ove godine po prvi put organizatori bukirali jednog “stranca”.  Naime, potvrđeno je da će na velikoj sceni Drugstore-a Beograd, nastupiti  italijanski techno, tech house producent i DJ Uto Karem –  DJ koji već 20 godina nastupa po celom svetu u najpoznatijim klubovima i na najboljim festivalima poput Miami Ultra Music Festival, Tomorrowland, Carl Cox The Revolution Ibiza, Pacha London, Space Ibiza zajedno sa brojnim zvučnim imenima kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Dubfire, Marco Carola, John Digweed, John Acquaviva, Umek i mnogim drugim. Uto-a ste imali prilike da čujete i kod nas i to na Green Love festivalu pre nekoliko godina, u klubu Tube, kao i prethodnog proleća na Uranak Festivalu na Srebrnom Jezeru, gde je svojim setom oduševio sve posetioce festivala.

29.10. imaćete jedinstvenu priliku da, prvi put u scenografskom ostvarenju Pakla, Raja i Čistilišta “Božanstvene komedije”, ne proslavljate Noć veštica već stavite (ili skinete) svoje maske, iznesete svoju kreativnost,  dobro se provedete, a možda i zaljubite.

Kao i predhodne godine i ove godine u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, te svakog ponedeljka počev od 26.09. svaki humanitarac koji poželi da dobrovoljno da krv dobiće mali znak pažnje u vidu dve ulaznice za maskenbal. Radno vreme transfuziološkog autobusa je od 10h do 16h, a mesto na kojem ga možete naći je parking ispred Doma Narodne skupštine.

Pretrodajni kontigent karata od 700 dinara je rasprodat, a od danas ćete moći da kupite karte u punoj ceni od 1000 dinara i to u Mikser House-u, kao i na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima ili online.

Na vama je samo da odlučite- “U kom ste krugu?”

Avatar photo

Autor: Igor