Produžen vikend u Svemirskoj kafani u znaku gostovanja MIRO PAJIĆA

Ovaj produžen vikend koji startuje večeras u Svemirskoj Kafani sa serijalom žurki MUDROST je definitivno u znaku gostovanja poznatog Nemačkog DJ-a Miro Pajić-a koji nam stiže u subotu 1. februara.

ČETVRTAK 30.1.2014. u 23h

MUDROST
 
Tehno Mudrosti
Nastavljamo Mudri Tehno četvrtak na kome vam predstavljam svežu muziku i promoe koji mi svakodnevno pristižu od raznih izdavačkih kuća sa kojima sarađujemo. Kroz Tehno mix dodirujemo sfere Ambijenta, Chilla, Industriala i Electra, a hipnozom uma kroz ples dolazimo do spoznaje neuhvatljivog. 

Mudrost je pojam koji označava duboko znanje, uvid, dobro rasuđivanje. Ljudi koji teže Mudrosti nazivaju se filozofima (gr: filia – ljubav, sofia – mudrost). Onaj ko se okreće Mudrosti nalazi vremena za duhovno usavršavanje, ne dopuštajuci da ga “progutaju” zahtevi prakticnog života.

Ulaz besplatan

 
PETAK 31.1.2014. u 23h
Another EARTH
 
Idemo u potragu za drugim domom, alternativnom zemljom, novim životom! Mesto gde prošlost ne postoji, gde budućnost nije uslovljena njome, izmišljeni raj :))
Iste večeri Nemax i Suhi slave rođendane tako da osim petka imamo jos dva razloga za slavlje :))
 
LINE UP:
 
Kristijan Molnar
Nemax Jackmill
Loco Baby
Petar Suharev
Vuk Smiljanic
 
ULAZ: do ponoći BESPLATAN / posle ponoći 200 RSD
 

SUBOTA 1.2.2014.

ITEMS & THINGS night  w/ MIRO PAJIC (Berlin)
 
Kao nastavak svemirskog ulaska u Novu godinu sa ponosom Vam predstavljamo gosta iz Berlina, koji će kao predstavnik novijeg minimal/tech-house zvuka po prvi put nastupiti u našoj zemlji !!!
Cena ulaznice: 
300din pre ponoći. 500 posle ponoći
 
MIRO PAJIC/ Items & Things, Lazerslut, Berlin/
 
Magda, Marc Houle i Troy Pierce su svoju popularnost stekli kao centralne figure lejbla Minus – vlasništvo Richie Hawtin-a. Od prvog dana su imali značajnu ulogu u definisanju zvuka minimal techno, kao i na samom putu da jedan underground lejbl postane globalni brend. 2011.-te napuštaju Minus, a svoju energiju i entuzijazam usredsređuju na sopstvenu izdavačku kuću,Items & Things. Items postaje platforma za različite ukuse, kombinujući čudnovatost, lepotu, mrak, eksperiment, poznata imena kao i nove, neotkrivene talente, u koje duboko veruju. Jedan od njih svakako je Miro Pajic, vlasnik Lazerslut-a, čijasci-fi zvučna arhitektura živi između romantike i abstraktne muzikalnosti, a njegova izdanja našla se i na lejblovima Harthouse, Klickhaus, TicTacToe, LTD400.
 
 
KLAUS /Public Pee/ 
 
Osnivač i generalni menadžer organizacije Public Pee u konstantnom je usponu poslednje dve godine. Public Peepodcast je doživeo svoje 100-to emitovanje; zahvaljujući njemu posetili su nas umetnici Javier Carballo, El Mundo & Satori, Rhadow, Crocodile Soup, Smoke Sykes; na ovogodišnjem Exit Festivalu radio je warmup kada su nastupali Mathew Johnson, Jeff Mills, Pan Pot, Hobo a još uvek se prepričavaju njegovi technosetovi koji su usledili nakon Adam Beyer-a, Dave Clarke-a i Kevin Sanderson-a. 
 
 
WITCHY
 
Jedna od suosnivača Girly Nights-a, 2009.-te nominovana je za Best SEE Female DJ na SEEME. Nastupala je sa raznim artistima, kako domaćim, tako i stranim, na festivalu EXIT, širom Srbije i van njenih granica. Višak svoje energičnosti i pozitivnih vibracija često pokazuje svojom muzikom, glasom, pojavom i osmehom koji nesebično deli i sa publikom. U saradnji sa The Sleeperom, izdala je pesmu ”Hey Guy” za ,,Evasive records” 2011. godine. Sada radi na sopstvenim projektima i očekuje se, nadamo se uskoro, njeno prvo samostalno izdanje.
 
 
NEBES / Limikola/
 
Richie Hawtin, Cari Lekebusch, Damon Wild, Troy Pierce, Paco Osuna, Danny Benedettini su samo neki od brojnih umetnika koji vrte njegova izdanja a koja su dovela do gostovanja u Nemačkoj i Grčkoj. Kao jedan od pionira smederevske techno scene, prošao je put od zajedničkih nastupa sa Billy Nasty, Brenda Russell, Hardcell, Johan Bacto preko Beatportov-og Top 100 Downloads, prvog mesta na decks.de i zajedničke ploče koju su uz Nebesa potpisali i Troy Pierce, Heartthrob i Miro Pajic.
Avatar photo

Autor: Igor